Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ BY STUDIO BAGNO Εργασία από το ΣΠΙΤΙ με μυρωδιά από την ΦΥΣΗ!
Εργασία από το ΣΠΙΤΙ με μυρωδιά από την ΦΥΣΗ!

Εργασία από το ΣΠΙΤΙ με μυρωδιά από την ΦΥΣΗ!

Ζούμε στις μέρες που ήρθαν τα πάνω κάτω! Αρκετοί από εμάς θα ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε από το σπίτι μέσα στους επόμενους λίγους μήνες, εάν δεν έχουμε αρχίσει να το κάνουμε ήδη. Υπάρχει όμως ο κατάλληλος χώρος στο σπίτι για να εργαστούμε όπως εμείς θέλουμε; εάν όχι μπορούμε να τον δημιουργήσουμε ή ακόμα καλύτερα να κάνουμε ακόμη πιο δημιουργικό τον υφιστάμενο μας χώρο για να γίνουμε πιο παραγωγικοί. Το να είσαι ικανός να δημιουργήσεις χώρο για γραφείο, όταν δεν έχεις καν χώρο να περισσεύει, χρειάζεται μιας μέγιστης μορφής αίσθησης χώρου και καλαισθησίας.

Παλαιότερα βλέπαμε το γραφείο στο σπίτι σαν κάτι ξένο, ή ακόμη καλύτερα θα πω, πως ήταν κάτι εξωπραγματικό που το βλέπαμε μόνο στις ταινίες. Κάποιοι από εμάς ίσως και να το ζηλεύαμε, λίγοι όμως ήταν αυτοί που είχαν την τόλμη να το πραγματοποιήσουν. Ας δούμε λοιπόν αυτό που μας συμβαίνει σαν ευκαιρία και ας την αδράξουμε εποικοδομητικά! Ας πρωταγωνιστούμε στην δική μας ταινία και ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε το δικό μας σκηνικό!

Το γραφείο στο σπίτι εναρμονίζεται πλέον άψογα, στο σαλόνι, την τραπεζαρία, την σοφίτα, το υπνοδωμάτιο ή σε μια μικρή ξεχασμένη γωνίτσα του σπιτιού μας.

Εμείς επιλέξαμε μερικές ιδέες διακόσμησης με πέτρα και τουβλάκι για να σας φέρουμε πιο κοντά στην φύση, έτσι ώστε να μπορείτε να ελευθερώσετε το πνεύμα σας και να είστε πιο παραγωγικοί. Η επιλογή της σωστής πέτρας για το χώρο του γραφείου στο σπίτι θα μετατρέψει τον χώρο σας σε ένα δημιουργικό και ζεστό περιβάλλον που δεν θα χορταίνετε να απολαμβάνετε τις ώρες που θα περνάτε εκεί.

Εάν είστε από τα άτομα που δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν, περπατήστε στα μονοπάτια της φύσης επιλέγοντας μια πέτρα σε άσπρους και γήινους χρωματισμούς, σε ακανόνιστους συνδυασμούς προεξοχής δημιουργώντας μια μοναδική δομή σε σύγκριση μόνο με την επινοητικότητα της φύσης. Προτιμάτε να είναι απλή και λιτή για να μην σας αποσπά την προσοχή, αλλά ταυτόχρονα να προσδίδει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Το μυστικό για αυξημένη παραγωγικότητα, στην δική σας περίπτωση, βρίσκεται στην απλότητα και στην μοναδικότητα του αποτελέσματος!

Εάν από την άλλη βρίσκεστε στην κατηγορία των ατόμων που χάνονται στις λεπτομέρειες ή υποφέρουν από αναβλητικότητα, η ιδανική επιλογή για το άτομο σας θα ήταν το τουβλάκι, που με τον ιδιαίτερο του χαρακτήρα και τα ζεστά του χρώματα θα έκαναν τον χώρο εργασίας σας πιο ζεστό και ιδανικό για να μπορέσετε να χαλαρώσετε, βρίσκοντας έτσι μια καλύτερη προοπτική για την εργασία σας. Ταυτόχρονα γίνεστε πιο ενθουσιώδεις με ότι καταπιάνεστε, γιατί αυτό είναι συνήθως το χαρακτηριστικό που έχουν οι λάτρεις του βιομηχανικού σχεδιασμού.

Εάν πάλι είστε ο τύπος που σας αρέσει να ακούτε μουσική καθώς εργάζεστε, να βλέπετε τηλεόραση και είστε τόσο πολυμήχανοι που μπορείτε να κάνετε χίλια δυο πράγματα την ίδια στιγμή, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε μια γωνιά από το σαλόνι σας για να δημιουργήσετε τον χώρο του γραφείου σας. Επέλεξε λευκό χρώμα για το γραφείο και την καρέκλα σας και τοποθέτησε τα μπροστά από ένα υπέροχο τοίχο, ντυμένο με γκρι ή μαύρη γεωμετρική πέτρα, εμπνευσμένη από την ομορφιά και την διαφορετικότητα της φύσης. Οι καθαρές γραμμές μεταφέρουν το αίσθημα της καθαρότητας, της αγνότητας και της τάξης.

Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε τα σωστά υλικά τοποθέτησης για να εξασφαλίσετε την 30χρονή εγγύηση της πέτρας! Είναι κάτι που θα το κάνετε μια φορά και θα πρέπει να το κάνετε σωστά!

Και επειδή μόνο η φύση μπορεί να αντιγράψει την πέτρα MATHIOS να είστε σίγουροι πως θα αισθάνεστε πως εργάζεστε έξω στην φύση , σε ένα δάσος, σε ένα βουνό, σε μια πλαγιά.

Πόση έμπνευση μπορεί να κρύβει τελικά, ένας απλός τοίχος με επένδυση πέτρας; Το έχετε σκεφτεί;

Έλενα Κυριάκου

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Send this to a friend