Μας χώρισε η Roberta

Μας χώρισε η Roberta

 

Την Roberta, έφερε στην ζωή μας εντελώς απροσδόκητα, η πολύ γνωστή, βραβευμένη, βιομηχανική σχεδιάστρια,  Inma Bermúdez.  Πρωτομπήκε σπίτι του Nadis Group στην Ισπανία και στην συνέχεια στην οικογένεια του Studio Bagno στην Λάρνακα.

Βλέποντας την για πρώτη φορά η αλήθεια είναι πως είχα μείνει ‘στήλη άλατος’.  Ο δε άντρας μου δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Τον σκουντούσα να πει κάτι, αλλά λαλιά δεν έβγαινε από το στόμα του. Έβλεπα ήδη το ροζ συννεφάκι που ανεβοκατέβαινε αδιάκοπα πάνω από το κεφάλι του.

Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Ούτε όταν είχαμε πρωτογνωριστεί δεν έκανε έτσι. Δεν σας το κρύβω ότι ζήλεψα λιγουλάκι. Ήταν όμως τόσο όμορφη ανάθεμα τη, τόσο καθηλωτική, τόσο γουστόζικη και εκλεπτυσμένη, που ένα δίκιο τέλοσπαντων του το έδινα.

Αποφάσισε μέσα σε λίγα λεπτά πως θα την παίρναμε σπίτι, άλλωστε είχε τόσα κρυμμένα χαρίσματα που μόνο αν την έβαζες στο χώρο σου θα μπορούσε να σου τα αποκαλύψει. Τι να κάνω και εγώ η άμοιρη; υπέκυψα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Κατά βάθος την λάτρεψα και εγώ από την πρώτη στιγμή. Tο μόνο που με έβαζε σε ενδοιασμούς, ήταν μην βγούμε εκτός προϋπολογισμού και μην και δεν ξεκολλάει ο άντρας μου από εκεί που θα βρισκόταν η Roberta.

Τελικά μετά από μια εβδομάδα που την πήραμε στο σπίτι και εφόσον μπήκε στην θέση της, ήταν τόσο εκθαμβωτική, τόσο ζεστή, τόσο επιβλητική που εγώ ήμουν αυτή που βρισκόταν όλη μέρα εκεί που ήταν και η Roberta.

Την μια μέρα στο σαλόνι, την άλλη μέρα στην κουζίνα. Η Roberta μπήκε στην ζωή μας και την έκανε καλύτερη, ομορφότερη, πιο ποιοτική, περισσότερο απολαυστική.

Ο διαχωρισμός που έκανε μεταξύ των δυο χώρων, δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος. Μπορούσες να δεις μέσα από τις κυματώδεις χαραμάδες τις άνετα, τι γινόταν απέναντι. Το φως που έμπαινε δειλά κάθε πρωί από εκείνες τις μικρές τρυπούλες, έλουζε με ενέργεια ολόκληρο το σαλόνι. Ο υπέροχος σχεδιασμός των καμπύλων της, παρείχε ακατανίκητο στυλ και στις δυο πλευρές και το φυσικό κεραμιδί της χρώμα ζέσταινε σαν απαλό χάδι την ατμόσφαιρα.

Νομίζω είναι η μοναδική φορά που είμαι τόσο χαρούμενη που κάτι με χωρίζει με τον Πάρη μου. Μας χώρισε η Roberta και είμαι τόσο ευτυχισμένη! Χώρισε με ένα απίστευτα σχεδιαστικά τρόπο, το σαλόνι από την κουζίνα μας. Έδωσε περισσότερη ιδιωτικότητα στον έναν από τον άλλο χώρο, αλλά ταυτόχρονα δεν απομόνωσε κανένα.

Τώρα όταν εγώ βρίσκομαι στην κουζίνα για μαγείρεμα, ο Πάρης απολαμβάνει την ηρεμία του στο σαλόνι και μετά καθόμαστε και δυο αγκαλιά διπλά από την Roberta.

Καθισμένοι στον μουσταρδί αναπαυτικό καναπέ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι της, τις περισσότερες φορές μας παίρνει ο ύπνος από το γλυκό νανούρισμα που φέρνει ο μοναδικός σχεδιασμός της, βλέποντας την ασταμάτητα.

Ναι, μας χώρισε η Roberta, εμείς όμως αγαπιόμαστε ακόμα περισσότερο!

Σε ευχαριστούμε που μπήκες στην ζωή μας και την έκανες υπέροχη!

Σε ευχαριστούμε Inma Bermúdez που δημιούργησες αυτό το αριστούργημα.

Σε ευχαριστούμε Studio Bagno που μας έπεισες να κάνουμε αυτή την επένδυση.

Η Roberta αξίζει όλα τα λεφτά!

Έλενα Κυριάκου

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

@inmabermudezz

#inmabermudezz

 Instagram 

 Facebook

Send this to a friend