Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ΑΥΛΗ – By Studio Bagno
ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ΑΥΛΗ – By Studio Bagno

ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ΑΥΛΗ – By Studio Bagno

Μμμμμ μύρισε ελληνικός καφές, γιασεμί και γλυκό βύσσινο. Αυτό το ραντεβού είναι γεμάτο μυρωδιές γνώριμες, παλιές, αυθεντικές.
Πλημμυρισμένη από μια ανάσα ηρεμίας, η αυλή επέστρεψε δυναμικά!

Έβγαλε έξω τραπεζάκια και είναι πανέτοιμη για να υποδεχθεί και αυτό το καλοκαίρι. Ειδικά αυτό! Μετά από την δύσκολη χρονιά που περάσαμε, μας ανήκει δικαιωματικά ένα διάλειμμα. Σε αυτό το ραντεβού ποντάρουμε και θα τα δώσουμε όλα για όλα. Ξέρουμε ότι κρατάει λίγο, όμως εκτιμάμε το κάθε λεπτό του.

 

Είναι η εποχή που ονειρευόμαστε, ερωτευόμαστε, ελπίζουμε, νοσταλγούμε, μα πάνω από όλα διεκδικούμε! Το αίθριο και η αυλή μας, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσουμε αυτή μας την διεκδίκηση.Ραντεβού στην αυλή λοιπόν, για να δημιουργήσουμε ή να ανανεώσουμε τον χώρο που θα περάσουμε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφο μας, την οικογένεια μας, τους φίλους μας.
Μια καλή αρχή, θα ήταν να αποφασίσουμε για το καμβά στον οποίο θα δημιουργήσουμε, δηλαδή το είδος πατώματος που θα στολίσει τον χώρο μας.
Εάν στην αυλή μας υπάρχουν παλιά πλακάκια στο δάπεδο, που με το πέρασμα του χρόνου έχουν φθαρεί, ίσως σκεφτούμε να τα αντικαταστήσουμε με ένα νέο πλακάκι δαπέδου, το οποίο θα δώσει την αίσθηση που εμείς θέλουμε να επικρατεί.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε την όψη, το χρώμα και το σχέδιο, αναλόγως με το στυλ που επιθυμούμε να δώσουμε στην αυλή μας.
Εάν είστε οι τύποι λιγότερο κοινωνικοί, θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο να μετατρέψετε την αυλή σας σε ένα χαλαρωτικό καταφύγιο. Έτσι θα επιλέξετε δάπεδο σε όψη πέτρας, σε γήινους χρωματισμούς, που σε συνδυασμό με το πράσινο των φυτών, θα δημιουργήσουν μια παραδεισένια όαση ηρεμίας στον εξωτερικό σας χώρο. Με ένα μικρό ξύλινο τραπεζάκι σε μια άκρη, μια αιώρα κάτω από την σκιά και διακοσμητικές πινελιές τριγύρω από πολύχρωμα μαξιλάρια θα είναι ένα όνειρο.

Από την άλλη εάν δεν είστε καθόλου μοναχικοί και λατρεύετε την επικοινωνία, θα προτιμήσετε μια απλή όψη τσιμέντου, σε γκρι χρώμα και αντιολισθητική ομαλή υφή, για να μπορείτε να χορεύετε ξυπόλυτοι, όταν εσείς και η παρέα σας μαζευτείτε στην αυλή, για εκείνα τα καλοκαιρινά, ξέφρενα πάρτι που μόνο εσείς ξέρετε να απολαμβάνετε. Εδώ χρειαζόμαστε ένα μεγάλο τραπέζι από άσπρο η καφέ μπαμπού, το οποίο θα χωράει άνετα τους καλεσμένους σας. Σίγουρα κάπου σε μια γωνιά θα υπάρχει η ψησταριά και ένα τετράγωνο κιόσκι για εξέδρα για συναρπαστικά καραόκε πάρτι!

Ο συνδυασμός του δαπέδου σε μοτίβα και ξύλινη όψη είναι ο καταλληλότερος για όσους είναι λάτρης της παράδοσης. Μοναδικός για εκείνους που νοσταλγούν τις κατάλευκες αυλές και τα πεζούλια με τα μαξιλάρια της γιαγιάς. Εάν σας έλειψαν οι αυλές του χωρίου, τότε δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε την δική σας. Μην φοβηθείτε να παίξετε με τα μοτίβα και τα χρώματα. Φτιάξτε το δικό σας νησί στο σπίτι σας! Χρησιμοποιήστε μικρά χρωματιστά τραπεζάκια, πολύχρωμες παραδοσιακές τόνενες καρέκλες. Φυτέψτε γλάστρες με βασιλικό και δυόσμο. Το βράδυ φωτίστε τον χώρο με μικρά λαμπάκια, για ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

Όποιο στυλ και αν διαλέξετε να ακολουθήσετε, είμαι σίγουρη πως θα είναι πραγματικά ξεχωριστό!
Μια αυλή μοναδική, για εσένα, για εκείνον, για εσάς!
Ραντεβού στην αυλή για απολαυστικά πρωινά και μαρμελάδα στο ψωμί, για δροσιστικά απογεύματα και καφεδάκι, για αξέχαστα βράδια και μυρωδιές από νυχτολούλουδο!

Τι ώρα είπες να είμαι εκεί;
Στις 8!
Και που σε … να μην λείπει το βύσσινο!

Έλενα Κυριάκου
Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Website: studiobagno.com.cy

Facebook: Studio Bagno 

Instagram: Studio Bagno

Send this to a friend