Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Βουτιά στον Παράδεισο! – By Studio Bagno
Βουτιά στον Παράδεισο! – By Studio Bagno

Βουτιά στον Παράδεισο! – By Studio Bagno

Οι μέρες των διακοπών πλησιάζουν αισθητά και όλοι αρχίζουμε σιγά σιγά να ψάχνουμε τον δικό μας Παράδεισο! Υπάρχουν φυσικά και αυτοί, οι οποίοι τον έχουν βρει ήδη. Είτε γιατί αρχίζουν από τον Ιούνιο – Ιούλιο τις διακοπές τους, είτε γιατί έφεραν τον Παράδεισο στο ίδιο τους το σπίτι!

Σαντορίνη, Μύκονος, Ελούντα και άλλα τέτοια παραμυθένια νησάκια, έχουν δημιουργήσει μικρούς Παράδεισους στα μπαλκόνια τους. Για αυτό άλλωστε και είναι τόσο περιζήτητα.

Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει πίνοντας το κρασάκι του, βλέποντας το απέραντο της θάλασσας και κάνοντας βουτιά στο βαθύ μπλε της μίνι ιδιωτικής πισίνας που είναι εγκατεστημένη στο μπαλκόνι του.

Πόσοι από εσάς δεν θα θέλατε να περάσετε έστω και δυο μέρες σε αυτό τον Παράδεισο; Φαντάζομαι οι περισσότεροι, θα το απολάμβαναν στο μέγιστο, αν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν.



Αυτό όμως που τα κάνει τόσο ξεχωριστά και τόσο περιζήτητα αυτά τα μέρη, εκτός από το ότι είναι δομημένα αμφιθεατρικά και δίνουν άλλη αίσθηση σε όποιον τα επισκεφθεί, τα περισσότερα, αν όχι όλα έχουν ιδιωτική μίνι πισίνα στο μπαλκόνι τους, η οποία εκτός από την δροσιά και την ρομαντικότητα της, προσφέρει και οφέλη χαλάρωσης.

Η μίνι πισίνα έχει την δυνατότητα να σου παρέχει ανατομικά καθίσματα για περισσότερη χαλάρωση. Κάτι το οποίο φυσικά, δεν μπορείς να βρεις σε μια μεγάλη πισίνα. Αρκετοί από αυτούς τους μικρούς Παραδείσους, διαθέτουν τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείς να ρυθμίσεις την θερμοκρασία του νερού στο επιθυμητό όριο που εσύ θέλεις.

Συμπληρωματικά, σε ένα τέτοιο Παράδεισο, δεν θα μπορούσε να λείψει η αρωματοθεραπεία και η οζονοθεραπεία για περισσότερη ευεξία! Ναι καλά καταλάβατε, μπορεί να σου προσφέρει ακριβώς ότι και ένας χώρος spa!

Το καλύτερο όμως δεν σας το είπα ακόμη!

Αν είστε από τους τυχερούς μπορεί σε ένα από αυτά τα νησάκια, να πετύχετε ξενοδοχείο με μίνι πισίνα, η οποία να σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να σας προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες του υδρομασάζ, συνδυάζοντας την δυνατότητα υπερχείλισης, μετατρέποντας έτσι τις διακοπές σας ένα ζωντανό Παράδεισο!

Φανταστείτε τον εαυτό σας, μέσα στο νερό, καθισμένο στα αναπαυτικά καθίσματα της μίνι πισίνας, να απολαμβάνεται το υδρομασάζ πίνοντας το κρασάκι σας, καθώς σας σκεπάζουν πότε πότε τα μικρά άσπρα κυματάκια που έρχονται μαζί με τον απαλό φωτισμό που αναδύεται από τον βυθό της!

Αυτό το καλοκαίρι φτιάχτηκε για τον Παράδεισο και μόνο για εσάς! Αν δεν βρείτε κάποιο ξενοδοχείο, κατάλυμα, διαμέρισμα το οποίο να διαθέτει μίνι πισίνα, μην πάτε πουθενά!

Εγκαταστήστε μια μίνι πισίνα στο μπαλκόνι σας και κάντε Βουτιά στον Παράδεισο για πάντα!

Έλενα Κυριάκου

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Send this to a friend