Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Γεύση που θα ‘θελα για πάντα!
Γεύση που θα ‘θελα για πάντα!

Γεύση που θα ‘θελα για πάντα!

Χειμώνας, τζάκι, ζεστή σοκολάτα και έξω βροχή! Ίσως η πιο γλυκιά και ζεστή γωνιά μέσα στο σπίτι τις γιορτινές αυτές μέρες. Τυχεροί όσοι έχουμε την πολυτέλεια να την απολαμβάνουμε καθημερινά! Όσοι προετοιμαστήκαμε και περιποιηθήκαμε αυτή την γωνιά σίγουρα τώρα την χαιρόμαστε στο μέγιστο.

Ας βοηθήσουμε όμως και αυτούς που δεν έχουν προλάβει ακόμη να φτιάξουν το δικό τους τζάκι, να δημιουργήσουν την δική τους ιδιαίτερη γωνιά επιλέγοντας για την επένδυση του, πέτρα υψηλής αισθητικής και ποιότητας!

Για ένα μοντέρνο σαλόνι με μινιμαλιστικό στυλ σε γκρι και μαύρες αποχρώσεις, θα φάνταζε υπέροχη μια ακανόνιστη πέτρα στους ίδιους χρωματισμούς. Κάντε εικόνα ένα μαύρο καμβά και στην μέση του την φωτιά να σιγοκαίει, κάπου παραδίπλα στολισμένο το Χριστουγεννιάτικο δένδρο με κόκκινα στολίδια και λαμπιόνια να παιχνιδίσουν, ενώ εσείς έχετε ήδη μαγευτεί από το όλο σκηνικό!

Το ίδιο ή παρόμοιο στυλ πέτρας και χρωματισμών δεν είναι καθόλου απαγορευτικό να χρησιμοποιηθεί και για ένα πιο κλασσικού τύπου χώρο, ο οποίος έχει αρκετά στοιχεία του ξύλου μαζεμένα. Μια πινελιά διαφορετικότητας σε αυτό το σκηνικό, ίσως να τόνιζε και να αναδείκνυε με περισσότερη χάρη τον χώρο που διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Εδώ θα διαλέγαμε μια σκουρόχρωμη πέτρα με καφέ νερά στο ενδιάμεσο για να μπορεί να συνδυαστεί καλύτερα με τα έπιπλα και το δάπεδο και να δώσει στον χώρο αυτή την αρχοντική διάθεση που θα ήθελαν πολλοί να νιώσουν τις μέρες των Χριστουγέννων!

Πάμε τώρα σε ένα πολύ κοντινό στυλ με το προηγούμενο, που όμως συνδυάζει το κλασσικό και το μοντέρνο μαζί, χρησιμοποιώντας πιο ευθείες γραμμές επίπλων σε πιο ανοικτόχρωμες αποχρώσεις. Για να δώσουμε λίγη γεωμετρία στον χώρο και να τον αναδείξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, θα μπορούσαμε για την επένδυση του τζακιού μας να επιλέξουμε μια πιο στρογγυλεμένη αλλά ασύμμετρη πέτρα σε κοντινούς χρωματισμούς των επίπλων και των τοίχων μας. Εδώ το χρώμα της ζεστής σοκολάτας στο φλυτζάνι θα είναι η ολοκλήρωση της μαγικής αυτής εικόνας!

Για το τέλος αφήσαμε το πιο φωτεινό αλλά συνάμα ζεστό χώρο. Άσπροι καναπέδες, μπλε πολυθρόνες πορτοκαλοκόκκινα και κίτρινα διακοσμητικά μαξιλαράκια. Τι άλλο εκτός από μια λεπτή μακρόστενη, ακανόνιστη πέτρα σε αποχρώσεις του καφέ, του πορτοκαλιού, του λαδιού και της μουστάρδας θα μπορούσε να πλαισιώνει το τζάκι μας;

Τι πιο μοναδικό από την γεύση της ζεστής σοκολάτας, της γλυκιάς ζάχαρης και της εορταστικής κανέλας δίπλα στο πέτρινο μας τζάκι, θα μπορούσε να μας κάνει να θέλαμε αυτή την γεύση για πάντα;

Εμένα τίποτα απολύτως! Είναι η γεύση που θα ‘θελα για πάντα, ΠΑΝΤΑ!

Ανάψτε το τζάκι, φτιάξτε ζεστή σοκολάτα και αφήστε να μυρίσει ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Έλενα Κυριάκου

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Send this to a friend