Τούβλο και Γοητεία!

Τούβλο και Γοητεία!

Τόσο ωραίο, τόσο γοητευτικό, τόσο εθιστικό! Η Τόλμη και γοητεία μας κτυπά δυνατά την πόρτα, παρουσιάζοντας μας τα πιο γοητευτικά διακοσμητικά τουβλάκια που φτιάχτηκαν ποτέ! Είναι εδώ με κύριο στόχο να ντύσουν περίοπτους χώρους του σπιτιού μας και να ξεχειλίσουν ζεστασιά και ομορφιά κάθε κομμάτι της καρδιάς μας.

Και για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, τα καταφέρνουν εκπληκτικά!

Η μπαλέτα χρωμάτων τους, δεν αφήνει κανένα χώρο αδιάφορο. Φυσικό κόκκινο, κεραμιδί, γκρι, άσπρο, ανθρακί, χακί, καφέ, μαύρο, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες. Το καλύτερο όμως, είναι ότι έχεις την δυνατότητα να κάνεις συνδυασμούς χρωμάτων, οι οποίοι θα σου δώσουν το δικό σου μοναδικό αποτέλεσμα! Επιλέγεις και φτιάχνεις το δικό σου μοτίβο, το οποίο είναι αποκλειστικά δικό σου δημιούργημα.

Αφήστε ένα τοίχο κενό και επενδύστε τον με διακοσμητικό τουβλάκι σε χρώμα που ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Σε αυτή την περίπτωση, αφού μιλάμε για τόλμη και γοητεία, ας επικεντρωθούμε στο υπνοδωμάτιο. Βάλτε ψυχή και φαντασία και ο τοίχος σας θα μετατραπεί σε μια δημιουργική και αποτελεσματική λεπτομέρεια που θα ενισχύσει τον χώρο σας μεταμορφώνοντας τον σε ένα, βιομηχανικό, ρουστίκ, κομψό, όμορφο και ρομαντικό πεδίο ζεστασιάς.

Το τουβλάκι στον τοίχο προσφέρει μια επιπλέον μόνωση στο εσωτερικό του δωματίου, ειδικά σε περιόδους βαρυχειμωνιάς και ταυτόχρονα προσθέτει μια παράξενη αίσθηση οικειότητας. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει, είναι ότι μπορείτε να το βάψετε, αν με την πάροδο του χρόνου επιθυμείτε να κάνετε μια αλλαγή. Συνήθως, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το κλασικό κεραμιδί χρώμα και μετά από χρόνια αν χρειάζονται μια ανανέωση το βάφουν άσπρο και έτσι έχουν ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το βαρεθείτε ποτέ γιατί μπορεί να ταιριάξει με τα πάντα. Από τα πιο μοντέρνα μέχρι τα πιο κλασικά στυλ επίπλων, μπορούν να δέσουν μαζί του στήνοντας ένα σκηνικό ανεξίτηλης νότας ομορφιάς.

Μην ξεχάσετε να αναδείξετε περισσότερο την ομορφιά του χρησιμοποιώντας σε διάφορα σημεία, κρυφό φωτισμό. Το διάχυτο κίτρινο φως στις κατάλληλες γωνίες θα το κάνει ακόμα πιο μυστηριώδες, προσθέτοντας μια γεύση πολυτέλειας ακόμα και στο πιο μικρό δωμάτιο. Οι αφηρημένοι πίνακες ζωγραφικής με ζωηρά, έντονα χρώματα επίσης μπορούν να δημιουργήσουν μια υπέροχη αντίθεση σύνθεσης.

Bedroom interior

Τολμήστε και αποφασίστε τώρα.Ποιος τοίχος του δωματίου σας θα είναι αυτός που θα έχει την τύχη να μετατραπεί στον πιο γοητευτικό του χώρου; Θέλετε να είναι αυτός που θα έχετε απέναντί σας ή αυτός που θα κρύβεται γλυκά πίσω σας και θα σας παίρνει αγκαλιά;

Ότι και αν αποφασίσετε, ένα είναι σίγουρο, Τούβλο και Γοητεία, πάνε μαζί!

Έλενα Κυριάκου/Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: 

Send this to a friend