Χουχουλιάρικες νύχτες

Χουχουλιάρικες νύχτες

Μπαίνουμε σιγά σιγά στον Δεκέμβρη και οι χουχουλιάρικες νύχτες με την οικογένεια μας και όλους όσους αγαπάμε είναι must! Πυντζαμούλες, κουβερτούλα, ξέχειλα φλυτζάνια με ζεστή σοκολάτα, αναμμένα ξύλα στο τζάκι για όλους όσους έχουν το προτέρημα να έχουν στο σπίτι. Πόσο όμορφες εικόνες και πόσο ζεστές!

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι δύσκολες νύκτες του Χειμώνα που το κρύο δεν παλεύεται. Εάν το σπίτι μας δεν έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορεί να κρατά το κρύο έξω από αυτό, τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο όμορφα και ζεστά κατά την διάρκεια του Χειμώνα.

Η σκέψη πρόσθεσης θερμομόνωσης στην οικία μας μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για να αποφύγουμε το κρύο και να μπορέσουμε να απολαύσουμε μοναδικές, ζεστές στιγμές με αυτούς που αγαπάμε.

Λέγοντας θερμομόνωση κτηρίου ονομάζουμε την μόνωση του όχι μόνο από το κρύο, αλλά και από την ζέστη. Υπάρχουν δύο είδη θερμομόνωσης, η εσωτερική και η εξωτερική. Για υφιστάμενες κατοικίες γίνεται συνήθως εξωτερική θερμομόνωση η οποία στην πράξη είναι ευκολότερη να γίνει και ίσως πιο οικονομική. Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα της εξωτερικής θερμομόνωσης σε σχέση με την εσωτερική, είναι ο κερδισμένος χώρος εσωτερικά του κτηρίου.

Τοποθετώντας θερμομονωτικές πλάκες στις εξωτερικές όψεις του κτηρίου είναι σαν να θωρακίζουμε το σπίτι μας με μια θερμική ασπίδα. Η αποτελεσματικότητα της θερμομόνωσης φαίνεται στην εξοικονόμηση καυσίμων και ενέργειας που προσφέρει, η οποία μπορεί να αγγίξει το 65%. Σαν αποτέλεσμα, έχουμε οικογενειακή θαλπωρή και θερμομόνωση όλο το χρόνο.

Επιπρόσθετα απαλλασσόμαστε από τον θόρυβο και την φασαρία μια για πάντα, αφού με την θερμομόνωση του σπιτιού μας πετυχαίνουμε την καλύτερη ηχομόνωση που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την θερμομόνωση εκτός του ότι είναι οικολογικά και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, έχουν ακόμη ένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Είναι τόσο ανθεκτικά στον χρόνο και διαθέτουν υψηλή αντοχή σε κρούσεις, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο την εξωτερική τοιχοποιία από τις καιρικές και μηχανικές καταπονήσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Για να επιτευχθούν όμως όλα τα πιο πάνω και κυρίως ο σκοπός της θερμομόνωσης θα πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή πιστοποιημένων δομικών υλικών CLIMASYSTEM και η σωστή εφαρμογή τους από έμπειρα συνεργεία. Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης διακρίνονται ανάλογα με το μονωτικό υλικό και το τελικό επίχρισμα που θα επιλέξετε. Έτσι παρέχεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το καταλληλότερο υλικό ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε την εξωτερική επιφάνεια ανάλογα, με το προσωπικό σας στυλ.

Θερμομόνωση σημαίνει εξ οικονομία χρημάτων, ποιότητα ζωής, χουχουλίαρικές νύχτες και γλυκά πρωινά. Μην το καθυστερείτε άλλο λοιπόν κερδίστε και εσείς την οικογενειακή θαλπωρή που σας αξίζει, επιλέγοντας τα πιστοποιημένα συστήματα CLIMA SYSTEM τα οποία αποτελούν την πιο εξελιγμένη τεχνολογικά πρόταση εξωτερικής θερμομόνωσης, σχεδιασμένα για ένα άριστο αποτέλεσμα!

Ξεκινήστε και η ζεστή σοκολάτα έρχεται!

Έλενα Κυριάκου

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Tel.: 24 638911

Ή επισκεφθείτε τις σελίδες μας:

Website: studiobagno.com.cy

Facebook: Studio Bagno 

Instagram: Studio Bagno

Send this to a friend