Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Η Λάρνακα αγκαλιάζει το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου
Η Λάρνακα αγκαλιάζει το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Η Λάρνακα αγκαλιάζει το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Σε μια δύσκολη χρονιά για όλους μας αλλά και για όλα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου κάνει κάλεσμα για στήριξη των προσπαθειών του.

Ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα που εδρεύει στην πόλη μας με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου έχει 2300 μέλη και στηρίζει οικογένειες που έχουν παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις και πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία.

Επίσης τεράστια είναι η συμβολή του Ιδρύματος σε πολλά έργα στην πόλη μας όπως η ανακαίνιση του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας. Ένα στολίδι που φέρει πλέον το όνομα του Ιδρύματος. Την δημιουργία του υπαίθριου αμφιθεάτρου στον Κήπο, την δημιουργία του τμήματος Παιδικού Βιβλίου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας. Και πολλά άλλα…

Σε μια δύσκολη χρονιά το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου μας καλεί να στηρίξουμε τις προσπάθειες του. Με σύνθημα : “Στηρίζω το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου #ΓιαΤαΠαιδιάΜας” θα διοργανωθούν μια σειρά εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/9/2020 στο Προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας :

“Ευχαριστούμε τους συντελεστές της υπέροχης Μουσικής Βραδιάς ”Γιορτή Αγάπη και Ανθρωπιάς 2020”. Ευχαριστούμε και όλους εσάς που αγκαλιάζετε και στηρίζετε τις προσπάθειες μας. Σε αυτή την δύσκολη χρονιά που δεν μας δόθηκε η ευκαιριά να διοργανώσουμε την μεγάλη μας Γιορτή που αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων του Ιδρύματος μας θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε διάφορες εκδηλώσεις για την στήριξη του έργου του Ιδρύματος μας. Πάντα τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Μείνετε συντονισμένοι…”

Send this to a friend