Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Άρπαξαν τσάντα γυναίκας και προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα – Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Άρπαξαν τσάντα γυναίκας και προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα   – Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι

Άρπαξαν τσάντα γυναίκας και προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα – Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι

Επεισοδιακή ληστεία διαπράχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λεμεσό, με τους δράστες να προκαλούν τροχαίο ατύχημα στην προσπάθεια τους να διαφύγουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άτομα που μετέβαιναν σε μοτοσικλέτα, έκλεψαν τσάντα γυναίκας στην λεωφόρο Αγίας Φυλάξεως, στην Λεμεσό. Στην προσπάθεια τους, ωστόσο, να διαφύγουν οι δράστες συγκρούστηκαν με όχημα και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα της ληστείας προχώρησε σε σχετική καταγγελία της Αστυνομίας, με τα μέλη της Δύναμης να διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων ηλικίας 21 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες γυναικών οι οποίες δέχθηκαν επίθεση από τα εν λόγω πρόσωπα, κλέβοντας τους την τσάντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια της ημέρας είχε καταγγελθεί σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις ότι σε διάφορα σημεία της Λεμεσού γυναίκες ενώ περπατούσαν σε διάφορες οδούς είχαν δεχθεί επίθεση από δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και φορούσαν κράνη και τους έκλεβαν τις τσάντες τους, στις οποίες υπήρχαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα και έγγραφα. Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα οι γυναίκες έπεσαν στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά.Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού για εντοπισμό των δραστών.

Από εξετάσεις που έγιναν σε διάφορες σκηνές αλλά και αξιολόγηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 21 ετών που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων τα οποία είχαν εκδοθεί εναντίον τους για άλλες τρεις υποθέσεις παρόμοιας φύσεως που είχαν διαπραχθεί στις 23 Απριλίου 2024 ανακρινόμενος, ένας εξ αυτών ομολόγησε την διάπραξη των αδικημάτων.

 

 

Send this to a friend