Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Υποβλήθηκαν 519 υποψηφιότητες στη Λάρνακα για εκλογές 9ης Ιουνίου, είπε η Βοηθός Έπαρχος
Υποβλήθηκαν 519 υποψηφιότητες στη Λάρνακα για εκλογές 9ης Ιουνίου, είπε η Βοηθός Έπαρχος

Υποβλήθηκαν 519 υποψηφιότητες στη Λάρνακα για εκλογές 9ης Ιουνίου, είπε η Βοηθός Έπαρχος

Συνολικά 519 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της 9ης Ιουνίου, ανέφερε σήμερα η Έμιλυ Διονυσίου, Βοηθός Έπαρχος Λάρνακας.

Σε δηλώσεις ύστερα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας που έγινε στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, η κα. Διονυσίου είπε ότι «σήμερα συνολικά υποβλήθηκαν 519 υποψηφιότητες, δύο για τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, 12 για Δημάρχους, 43 για Αντιδημάρχους, 335 για Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων και 127 για Μέλη Σχολικών Εφορειών».

Χαρακτήρισε «σύνθετη την όλη διαδικασία που γίνεται για πρώτη φορά, αφού έτρεχαν παράλληλα διαδικασίες για διαφορετικά αξιώματα, πράγμα που απαιτούσε δουλειά η οποία έγινε τις προηγούμενες μέρες και ηλεκτρονικά. Η διαδικασία αυτή διασφάλισε την ομαλότητα της σημερινής διαδικασίας» είπε.

Πρόσθεσε ότι «έχουμε πετύχει να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία υποβολής μέσα στα χρονικά πλαίσια. Θα ακολουθήσει η ετοιμασία των γνωστοποιήσεων που θα αναρτηθούν προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για υποβολή ενστάσεων μέχρι αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 12.30».

Ακολούθως συνέχισε «και εκεί όπου προκύπτουν υποψηφιότητες χωρίς ανθυποψήφιο θα έχουμε απευθείας εκλογή, διαφορετικά θα έχουμε τις γνωστοποιήσεις για να πάμε στις εκλογές.

Ανέφερε επίσης ότι «δεν προέκυψαν οποιαδήποτε ζητήματα, όλα κύλησαν ομαλά» και ευχαρίστησε «το προσωπικό της Επαρχιακής Διοίκησης που όλο αυτό το διάστημα εργάστηκε ακατάπαυστα και θα συνεχίσουμε όλοι μέχρι τις εκλογές».

ΚΥΠΕ

Send this to a friend