Home ΛΑΡΝΑΚΑ Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δημιουργούμε, είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Α. Βύρας
Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δημιουργούμε, είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Α. Βύρας

Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δημιουργούμε, είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Α. Βύρας

Μετά τις εκλογές όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε την πόλη της επιλογής και προτίμησης, πόλη να κατοικείς, πόλη και επισκέπτεσαι και πόλη να επενδύεις, δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Βύρας, μετά την υποβολή της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του για τη Δημαρχία της Λάρνακας, στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας.

«Οι δηλώσεις είναι αυτό που κάνουμε τα τελευταία εφτά χρόνια και κάτι μήνες», ωστόσο, συνέχισε πρέπει «να μιλούμε λίγο και να δουλεύουμε αρκετά.  Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας Λαρνακείς ότι για μένα, εάν εκλεγώ, οι εκλογές θα τελειώσουν στις 9 του Ιούνη».

Πρόσθεσε ότι «από τις 10 του Ιούνη θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, όπως κάναμε όλο αυτό το διάστημα, με συναίνεση και συνεργασία και με πάνω από όλα την πόλη μας, να συνεχίσουμε όλα αυτά που φτιάξαμε τα τελευταία εφτά χρόνια».

Να συνεχίσουμε, ανέφερε ο κ. Βύρας «να επιδιώκουμε τους μεγάλους στόχους της πόλης, να αναπτύξουμε τον χώρο όπου έχουν μετακινηθεί οι πετρελαιοδεξαμενές, να δημιουργήσουμε την Πανεπιστημιακή Σχολή, η οποία έχει περάσει τελευταία από το Υπουργείο Οικονομικών και θα συνεχίσουμε να φέρνουμε ευρωπαϊκά κονδύλια στη Λάρνακα».

 Τα έργα που θα γίνουν σε μια δεκαετία, «ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ και θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε και με τα μικρά και καθημερινά τα οποία όμως καθορίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη», σημείωσε.

Όπως είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας, θα «συνεχίσουμε να φτιάχνουμε τους δρόμους της πόλης, μέχρι σήμερα φτιάξαμε ήδη 456 δρόμους, θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τα πάρκα, όπως κάναμε τα τελευταία εφτά χρόνια, και να δίνουμε λύσεις ανθρώπινες για τους συνδημότες μας.  Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δημιουργούμε την πόλη της επιλογής και προτίμησης, πόλη να κατοικείς, πόλη και επισκέπτεσαι και πόλη να επενδύεις», κατέληξε.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Βύρας υποστηρίζεται από ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Volt.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend