Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Επίθεση με μαχαίρι από δύο άγνωστους άνδρες, δέχθηκε τα ξημερώματα 38χρονος στα Λιβάδια. Από την επίθεση ο 38χρονος τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και στους πνεύμονες και μεταφέρθηκε από φιλικό του πρόσωπο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις.

Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Στη σκηνή διενεργήθηκαν εξετάσεις από την Αστυνομία και παραλήφθηκαν τεκμήρια, ενώ αναζητούνται οι δύο άγνωστοι δράστες της επίθεσης.

 

Αγκυροβόλησε στο Λιμάνι Λάρνακας η φρεγάτα του ιταλικού ναυτικού “Federico Martinengo”, στο πλαίσιο της «ναυτικής διπλωματίας» και της διεθνούς συνεργασίας με χώρες με τις οποίες η Ιταλία διατηρεί σημαντικούς δεσμούς. Η φρεγάτα θα παραμείνει για 3 ημέρες.

 

Επίσης σήμερα θα βυθιστεί περίπου στην ίδια θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας όπου βυθίστηκε το Σάββατο το εμπορικό πλοίο ΕΛΠΙΔΑ, σε βάθος μόλις 13 μέτρων, το σκάφος LEF1. Τo LEF1 είναι ο πρώτος τεχνητός ύφαλος με πλοιάριο στην Κύπρο που θα ποντιστεί σε τόσο χαμηλό βάθος, ο οποίος θα προορίζεται για καταδύσεις με μάσκα και αναπνευστήρα.

 

Σήμερα στο πλαίσιο της Ημέρας Καταδρομών θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 1 το μεσημέρι, εκδήλωση στο Στρατόπεδο «ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ» στο Σταυροβούνι. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επιδείξεις εκπαιδευτικών και επιχειρησιακών δυνατοτήτων από τις Δυνάμεις Καταδρομών και θα είναι ανοικτή για το κοινό.

 

Ανοικτή διαβούλευση με τους δημότες της Λάρνακας θα έχει σήμερα στις 7 το βράδυ ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας.

Η ανοικτή διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» και το κοινό θα μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις σχετικά με τον απολογισμό του έργου του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου την τελευταία τριετία.

 

Σήμερα στις 7:00 το βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στα πλαίσια του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί η 5η διάλεξη με θέμα: «Αντιμετώπιση του φαινομένου της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών στο διαδίκτυο». Εισηγητής ο Κύπρος Μιχαηλίδης, Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Και τέλος στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, η Θεατρική Ομάδα Άδωνις Ιδαλίου παρουσιάζει τη κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ, “Παντρολογήματα”. Η είσοδος είναι €5.

Send this to a friend