Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε άλλη μια σύλληψη προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ανακρίσεων σχετικά με την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στις 6 Απριλίου, στη Λάρνακα.  Πρόκειται για 20χρονο κάτοικο Λάρνακας, η σύλληψη του οποίου ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των συλλήψεων στις πέντε.

Ο 20χρονος συνελήφθη γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε. Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί και τελούν υπό κράτηση, άλλα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 54, 25, 19 και 33 ετών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το βράδυ της 6ης Απριλίου, όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του 19χρονου, μικρή ποσότητα κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 19χρονου, όπου στην παρουσία του ιδίου αλλά και της 54χρονης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους δύο κιλών και 623 γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών και 733 γραμμαρίων.

 

Αιτία των έντονων βροχοπτώσεων σε όλη την Κύπρο χθες να πλημμυρίσει  και να κλείσει ο παραλιακός δρόμος από Κιβισίλι μέχρι την Παναγία Πετούντα στον Μαζωτό.

Ο δρόμος είχε κλείσει γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, λόγω συσσώρευσης όγκου νερού και δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 6.30 το απόγευμα.

 

Ανησυχία εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λάρνακας για δημοσιεύματα στον Τύπο και στο διαδίκτυο σχετικά με το έργο «του Λιμανιού και της Μαρίνας της Λάρνακας». Το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εμπλακεί προσωπικά για επίλυση των θεμάτων που φαίνεται να προκύπτουν και σημειώνει ότι θα συγκαλέσει την Επιτροπή Ανάπτυξης της Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών.

Ο Δήμος υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ότι δεν θα ανεχθεί νέα παράταση στην υλοποίηση του έργου, αναφέροντας ότι από την αρχή στήριξε το έργο και είχε σημαντικές παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων που προέκυπταν. «Ο Δήμος παράλληλα, παραμένει τυπικός στις υποχρεώσεις του σε ό,τι αφορά τη διαδικασία αδειοδότησης του έργου», διαβεβαιώνοντας για την πρόθεσή του Δημοτικού Συμβουλίου για στήριξη της υλοποίησης του έργου με κάθε δυνατό μέσο.

Τέλος, καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εμπλακεί προσωπικά για επίλυση των θεμάτων που φαίνεται να προκύπτουν, ενώ ανακοινώνει ότι παράλληλα θα προχωρήσει σε σύγκληση της Επιτροπής Ανάπτυξης της Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας στην οποία θα προσκληθεί για να παρευρεθεί ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφειάδης για να ενημερώσει σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν σε σχέση με την υλοποίηση του έργου.

 

 

 

Send this to a friend