Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Απάντηση Αστυνομίας στη Σβετλάνα για το ξέσπασμα… «Αδικαιολόγητες αυτές οι αντιδράσεις»
Απάντηση Αστυνομίας στη Σβετλάνα για το ξέσπασμα… «Αδικαιολόγητες αυτές οι αντιδράσεις»

Απάντηση Αστυνομίας στη Σβετλάνα για το ξέσπασμα… «Αδικαιολόγητες αυτές οι αντιδράσεις»

Η αστυνομία απαντά στην Σβετλάνα μετά το χθεσινό ξέσπασα της μέσω διαδικτύου – Η γυναίκα από τη Ρωσία που έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από δυο Ελληνοκύπριες σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα άφησε αιχμές ότι μέλη της δύναμης «μπορεί να είναι κουμπάροι με τις γυναίκες» – Αδικαιολόγητες αυτές οι αντιδράσεις λέει η Αστυνομία

Την απάντηση της δια στόματος του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου Στέλιου Στυλιανού, έδωσε η Αστυνομία, σχετικά με τις κατηγορίες που εκτόξευσε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Σβετλάνα Ζαιτσεβα, η γυναίκα από τη Ρωσία που έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από δυο Ελληνοκύπριες σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα.

Ο κ. Στυλιανού μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του SIGMA ανέφερε, ότι είναι αδικαιολόγητες αυτές οι αντιδράσεις.

«Εμείς εντοπίσαμε την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμείς εντοπίσαμε το βίντεο, δείξαμε την απαραίτητη ευαισθησία όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση και σε άλλες περιπτώσεις. Δόθηκαν άμεσα οδηγίες και η διερεύνηση ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ο φάκελος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Νομική Υπηρεσία. Περιμένουμε από τη Νομική υπηρεσία, όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει φόρτος εργασίας, αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να μας σταλεί απάντηση.

Από πλευράς αστυνομίας, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Αυτό που απομένει είναι η επιστροφή του φακέλου και η απονομή δικαιοσύνης, είπε.

Παράλληλα, ο κ. Στυλιανού, ανέφερε ότι «Αυτό που μας ξενίζει είναι ότι η ενημέρωση υπήρχε και υπάρχει. Αυτό γινόταν σε κάθε στάδιο της διερεύνησης, μέσω των δικηγόρων της ενδιαφερόμενης».

Send this to a friend