Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ποινή φυλάκισης 15 ημερών και στέρηση της άδειας για περίοδο 3 μηνών, επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 32χρονο αλλοδαπό, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος τον περασμένο Μάρτιο στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός συνελήφθη αφού πέρασε με κόκκινο φανάρι.

 

 

Τα εγκαίνια της ανακατασκευής του γεφυριού της Παναγίας των Αμπελιών που πραγματοποίησε ο Δήμος Αραδίππου. Τα εγκαίνια τελέσθηκαν από την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων κα Βασιλική Αναστασιάδου και του αγιασμού  προέστει ο Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ευμένιος  Σιήππης.

Στην ομιλία της η Υπουργός τόνισε τη σημαντικότητα του έργου και εξέφρασε τη στήριξη της κυβέρνησης τόσο στα ώριμα προς υλοποίηση έργα, όσο και στους αναπτυξιακούς στόχους και επιδιώξεις του Δήμου  Αραδίππου.

Στον δικό του χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αραδίππου είπε ότι το ιστορικό γεφύρι της Παναγίας των Αμπελιών, το οποίο ενώνει τον παλιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας με το εξωκλήσι και την ευρύτερη περιοχή της Παναγίας, δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ΄50 και όπως ήταν αναμενόμενο η ανακατασκευή του επιβαλλόταν. 

 

Ο Δήμος Αραδίππου και το Ίδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή, συνεχίζοντας την πολιτιστική αναβάθμιση και πληροφόρηση των δημοτών, πραγματοποιούν σήμερα στις 7.30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, τη δεύτερη διάλεξη του όγδοου έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου. Εισηγητής ο δρ. Κυριάκος Αδάμου, Ειδικός Παθολόγος και Γηρίατρος και το θέμα παρουσίασης είναι «Φάρμακα και Τρίτη ηλικία».  

 

Και τέλος στις 8.30 σήμερα το βράδυ, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικής δημιουργίας του Δήμου Λάρνακας, ο Θεατρικός Όμιλος «Τέρψις», παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο, την παράσταση «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται», του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία Μαρίας Γεωργίου Κρασιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

Send this to a friend