Home ΛΑΡΝΑΚΑ Προσφορά αγάπης από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ζήνων – Σημαντικά μηνύματα από τον ΠΑΣΠ
Προσφορά αγάπης από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ζήνων – Σημαντικά μηνύματα από τον ΠΑΣΠ

Προσφορά αγάπης από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ζήνων – Σημαντικά μηνύματα από τον ΠΑΣΠ

Το δημοτικό σχολείο Ζήνων στην Λάρνακα διοργάνωσε παζαράκι αγάπης και προσφοράς. Τα παιδιά μάζεψαν ένα συμβολικό ποσό, το οποίο πρόσφεραν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Γκολ στην Ζωή, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια ανακαίνισης της Παιδιατρικής πτέρυγας του Μακάριου Νοσοκομείου.

Τα παιδιά παρουσίασαν το τραγούδι που έγραψαν και αφιέρωσαν στον φιλανθρωπικό οργανισμό γκολ στην Ζωή, όπως μπορείτε να δείτε στο πιο κάτω βίντεο.

Την επιταγή παρέλαβε εκ΄ μέρους του φιλανθρωπικού οργανισμού Γκολ στη Ζωή, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κούλλης Παύλου. Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μίλησε στα παιδία του σχολείου, για τον εθελοντισμό, καθώς και την προσπάθεια καταπολέμησης άσχημων φαινομένων, όπως η βία στα γήπεδα και ο ρατσισμός. Παρόντας στην όμορφη εκδήλωση ήταν και ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ανδρέας Αποστόλου, σαν μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, καθώς επίσης οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας Γιώργου Παπαγεωργίου και Κατσιάρη

Ο ΠΑΣΠ πρόσφερε στους μαθητές από ένα εκπαιδευτικό παραμύθι (το τελευταίο παιχνίδι) και μια αφίσα με σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ. Οι μαθητές παρέδωσαν το ποσό των 600 ευρώ σαν εισφορά προς το σκοπό του Γκολ στην Ζωή.

 

Send this to a friend