Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΕΔΕΚ στο πλευρό των Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Λάρνακας
Η ΕΔΕΚ στο πλευρό των Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Λάρνακας

Η ΕΔΕΚ στο πλευρό των Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Λάρνακας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ στον Δήμο Αμμοχώστο κύριος Δημήτρης Δημητρίου Σαβουλλής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης :

“Με αφορμή και του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Νοσηλευτή, θέλω όχι μόνο να εκθειάσω αλλά και να επαινέσω την ανιδιοτέλεια και την αυταπάρνηση που δείχνουν καθημερινά οι νοσηλευτές, ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέρουν στον συνάνθρωπο από το δικό τους υστέρημα κάτω από δυσβάσταχτες συνθήκες εργασίας σε όλη την κυπριακή επικράτεια εν μέσω κρίσης.

Είναι εκείνοι και εκείνες που αφιερώνουν πολύ χρόνο με τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, που μοιράζονται την αγωνία, τη λύπη και τη χαρά τους, που διαθέτουν τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, αντοχής και υπομονής, που ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στις πιο κρίσιμες στιγμές των ασθενών, που βρίσκουν τη δύναμη να συνεχίσουν μετά από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Σαν ένδειξη σεβασμού η Επαρχιακή Επιτροπή ΕΔΕΚ Λάρνακας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της επαρχιακής Διομήδη Διομήδους μου έκαναν την τιμή να με καλέσουν να τους συνοδεύσω στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Λάρνακας με σκοπό να αποδώσουμε τις ευχαριστίες.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ Αμμοχώστου Δημήτρης Δημητρίου (Σαβουλλής) δράττομαι της ευκαιρίας και μέσα από την καρδιά μου θέλω να σας πω ένα τεράστιο Ευχαριστώ και θέλω να ξέρετε ότι σας ήμαστε Ευγνώμων!

Ως ΕΔΕΚ θέλουμε να σας υποσχεθούμε ότι ήμαστε στο πλευρό σας, όπως πράξαμε όταν σας απειλούσαν με απολύσεις γιατί απλά διεκδικούσατε τα δικαίωμα σας για ένα καλύτερο σύστημα δημόσιας υγείας.

Η ΕΔΕΚ τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων στις δομές δημόσιας υγείας για να διασφαλίσουμε ότι το εργατικό δυναμικό στον κλάδο της νοσηλευτικής και της μαιευτικής είναι αρκετά ισχυρό, ώστε να διασφαλίσει με τη σειρά του ότι όλοι, παντού, λαμβάνουν την υγειονομική περίθαλψη που χρειάζονται.

Σας ευχαριστούμε!

Send this to a friend