Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Δύο Αθηενίτισσες, προχώρησαν στην αγορά των απαραίτητων υλικών και την κατασκευή 160 μασκών, για να δοθούν σε ιδρύματα, φορείς και ιδιώτες στην Αθηένου, που έρχονται σε επαφή με κοινό.
Η κ. Νίκη Αρτεμίου μαζί με την κ. Έλενα Βύζακου Μιλτιάδους εθελοντικά προχώρησαν στην κατασκευή των 160 μασκών με δικά τους έξοδα. Όπως ανέφεραν στον Δήμαρχο Αθηένου οι δύο εθελόντριες, κάνουν προσπάθειες για να ράψουν και μάσκες χειρουργικού τύπου, για διάθεση προς τους δημότες της Αθηένου.

 

Εξάλλου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Δημοτικών Σχολείων Αθηένου, παρέδωσε στο Δήμο Αθηένου επιταγή ύψους €500, για να χρησιμοποιηθεί από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας για ενίσχυση κατοίκων της Αθηένου και παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 

Παραδόθηκαν χθες από το Δήμο Λάρνακας, 40 κάδη των 120 λίτρων με ποδοπέταλο για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
Οι κάδοι αυτοί είναι προσφορά του προσωπικού του Δήμου Λάρνακας.

 

Και τέλος ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει εκστρατεία προώθησης και προβολής επιχειρήσεων και παραγωγών μέσω της σελίδας τους στο Facebook. Στόχος η υποστήριξη των παραγωγών έτσι ώστε να αντέξουν τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας.
Μέσα από τη σελίδα τους, προβάλλονται μικρές τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγοί προϊόντων. Προωθούνται να πωλούν είτε διαδικτυακά, είτε με ανέπαφη κατ’ οίκον παράδοση. Η απήχηση είναι μεγάλη και η προσπάθεια θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο. Αρκετοί από τους παραγωγούς έχουν προχωρήσει με δημιουργία σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο την περαιτέρω προβολή τους. Τα αποτελέσματα της προβολής είναι αρκετά ενθαρρυντικά.
Επίσης ο Σύλλογος σε μια προσπάθεια για να είναι σε επαφή με τα μέλη του, μέσα από τη σελίδα τους προβάλουν συνταγές και συμβουλές για διάφορα θέματα.

Send this to a friend