Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο περιβόλι του Αγίου Λαζάρου
Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο περιβόλι του Αγίου Λαζάρου

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο περιβόλι του Αγίου Λαζάρου

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Αβραάμ Μουλαζίμης, τίμησε με την παρουσία του το Μέγα Απόδειπνο στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου. Κατά την ολοκλήρωση της Ιερής Ακολουθίας, ο κ. Αβραάμ Μουλαζίμης είχε την τιμή να απονείμει τα βραβεία του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου στα μέλη της Χορωδίας Σχολής Βυζαντινής Μουσικής “Άγιος Επιφάνιος”.

Επιπλέον, εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τον κ. Αβραάμ Μουλαζίμη για τη γενναιοδωρία και την ανεκτίμητη υποστήριξή του προς την εκκλησία και την κοινότητα. Η παρουσία του στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής του στην προαγωγή των πνευματικών και κοινωνικών αξιών, οι οποίες εδραιώνουν την ενότητα και την ευημερία, όχι μόνο στη μεγάλη κοινότητα του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου, αλλά και πέραν αυτής. Η ενεργή συμμετοχή και υποστήριξή του αποτελούν πρότυπο για την προώθηση της κοινοτικής συνοχής και της πνευματικής ευημερίας.

Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου

Send this to a friend