Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑ: Εισήγηση για ποινική δίωξη των Ελληνοκυπρίων που επιτέθηκαν στη Ζαΐτσεβα – Στο Αρχηγείο ο φάκελος
ΛΑΡΝΑΚΑ: Εισήγηση για ποινική δίωξη των Ελληνοκυπρίων που επιτέθηκαν στη Ζαΐτσεβα – Στο Αρχηγείο ο φάκελος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εισήγηση για ποινική δίωξη των Ελληνοκυπρίων που επιτέθηκαν στη Ζαΐτσεβα – Στο Αρχηγείο ο φάκελος

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας βρίσκεται για την ώρα ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά το επεισόδιο σε χώρο στάθμευσης της Λάρνακας.

Ο φάκελος επρόκειτο να διαβιβαστεί εντός της ημέρας (22/10) στη Νομική Υπηρεσία, ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Οι εξεταστές της υπόθεσης σύμφωνα με πληροφορίες που ήδη δημοσιοποιήθηκαν έχουν ολοκληρώσει το ανακριτικό έργο και έχουν εισηγηθεί την ποινική δίωξη των δυο Ελληνοκυπρίων γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, βάσει των ίδιων πληροφοριών, η εισήγηση είναι να κατηγορηθούν οι δυο αδερφές για επίθεση και ρατσιστική ρητορική, καθώς και για αδικήματα που σχετίζονται με εγκατάλειψη σκηνής ατυχήματος.

Εδώ να σημειωθεί πως η Ζαΐτσεβα δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη με κάποια κατηγορία για το γεγονός ότι οπτικογράφησε την λεκτική επίθεση την οποία δέχθηκε, καθώς η ενέργειά της έχει να κάνει με αποκάλυψη ποινικού αδικήματος.

Επιπλέον, υπάρχει VIDEO από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στον χώρο στάθμευσης όπου σημειώθηκε το επεισόδιο.

Πηγή: Tothemaonline

Send this to a friend