Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τρεις από τους Δήμους της επαρχίας Λάρνακας, δηλαδή Λάρνακας, Αραδίππου και Λιβαδιών.

Σκοπός της συμφωνίας είναι η ανανέωση εφαρμογής του προληπτικού προγράμματος πολυ-επίπεδης στήριξης «Αντεξάρτηση Λάρνακας» για άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και διαμένουν στους Δήμους της Επαρχίας Λάρνακας. Στόχος να εντοπιστούν παιδιά και έφηβοι που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και να διασυνδεθούν με υφιστάμενες υπηρεσίες για μαθησιακή στήριξη, ψυχολογική στήριξη ή/και συμμετοχή σε υγιής, εναλλακτικές δραστηριότητες, αναλόγως της εκτίμησης αναγκών τους. Πιστεύεται ότι με την προώθηση τέτοιων πρωτοπόρων στοχευμένων προγραμμάτων, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποδεικνύει έμπρακτα τις κοινωνικές και ανθρώπινες της ευαισθησίες, προωθώντας παράλληλα επιστημονικά τεκμηριωμένες παρεμβάσεις».

 

Ο Δήμος Λάρνακας για εξυπηρέτηση των Λαρνακέων και των επισκεπτών στη πόλη μας, αποφάσισε από χθες Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, η στάθμευση στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης (παρκόμετρα και μηχανές pay and display) όπως επίσης στους δημοτικούς χώρους Λεωφόρου Τ. Μητσόπουλου και περιοχής Μακένζι, θα είναι δωρεάν. Τονίζεται ότι η παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται.

 

Και τέλος στις 7.00 σήμερα το βράδυ έχουμε τον τελικό και τις απονομές Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας στο Γήπεδο Αραδίππου.

Send this to a friend