Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ Τι άλλο θ’ ακούσουμε από την Kition;
Τι άλλο θ’ ακούσουμε από την Kition;

Τι άλλο θ’ ακούσουμε από την Kition;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με τη διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας Kition Ocean Holdings. Τη μια, δεν ενημερώθηκε, λέει, για την εγγυητική που πρέπει να καταθέσει, την άλλη, δεν ενημερώθηκε για την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Μεταφορών… Και περιμένουν οι Λαρνακείς απ’ αυτή την εταιρεία να κάνει την επένδυση – μαμούθ που έχει εξαγγείλει.

Κι ενώ τα μέλη της επιτροπής Μεταφορών κατακεραύνωσαν την Kition για την απουσία της από την προχθεσινή συνεδρίαση παρόλο που είχε προσκληθεί, χθες η Kition εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Λυπούμαστε για την παρεξήγηση που οδήγησε στη μη παρουσία μας στη συνεδρίαση της επιτροπής Μεταφορών.

Δεν επιθυμούμε να εκληφθεί ως ένδειξη έλλειψης σεβασμού προς τη Βουλή ή δέσμευσης μας στο έργο. Ενημερωθήκαμε για την πρόσκληση στην κοινοβουλευτική επιτροπή το πρωί της Τετάρτης (24/4), αφού έγινε σχετική αναφορά στα ΜΜΕ. Εκείνη την στιγμή ήταν πολύ αργά για να παρευρεθούμε προσωπικά. Προσπαθήσαμε να συμμετάσχουμε εξ αποστάσεως, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό»… Ήμαρτον, τι άλλο θ’ ακούσουμε απ’ αυτή την εταιρεία;

Send this to a friend