Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Στόχος της Αστυνομίας,το συντομότερο να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τον 16χρονο από τους Τρούλλους
Στόχος της Αστυνομίας,το συντομότερο να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τον 16χρονο από τους Τρούλλους

Στόχος της Αστυνομίας,το συντομότερο να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τον 16χρονο από τους Τρούλλους

Δίνουν προτεραιότητα οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, στη διερεύνηση της υπόθεσης του αιφνιδίου θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή, από τους Τρούλλους, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του κατά τη διάρκεια εφηβικού πάρτι στην κοινότητά του.

Αρμόδια πηγή μας δήλωσε ότι η πενταμελής ανακριτική ομάδα που συστάθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, έπειτα από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, έπιασε δουλειά και ξεκίνησε την διερεύνηση των πληροφοριών, ότι ο άτυχος μαθητής δεχόταν συστηματικά μπούλινγκ εξαιτίας του σωματότυπου του. «Διερευνώνται τα πάντα. Δεν μπορούμε την δεδομένη στιγμή να πούμε με βεβαιότητα πόσες καταθέσεις θα χρειαστεί να ληφθούν, ούτε πότε θα ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στην διερεύνηση αυτών των πληροφοριών, ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό», ανέφερε η ίδια πηγή.

Η ανακριτική ομάδα λαμβάνει καταθέσεις από συγχωριανούς συνομήλικους του άτυχου νέου, από μαθητές που φοιτούν στο ίδιο σχολείο με τον 16χρονο (στην Τεχνική Σχολή Λάρνακας), από την οικογένεια και γενικά από το περιβάλλον του. Ιδιαίτερα καθοριστικές για την μετέπειτα πορεία της υπόθεσης, θεωρούνται οι καταθέσεις που θα ληφθούν από νεαρούς, που ήταν παρόντες στο μοιραίο πάρτι, που έλαβε χώρα στους Τρούλλους το βράδυ μεταξύ 13-14 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του οποίου επήλθε το μοιραίο.

Στόχος των ανακριτών, είναι να γνωστοποιηθούν με κάθε λεπτομέρεια, τα γεγονότα που προηγήθηκαν της μεγάλης κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών, που έκανε ο Παναγιώτης, ενώ βρισκόταν στο πάρτι και κατά πόσο αυτά τα γεγονότα δικαιολογούν την ποινική δίωξη κάποιων προσώπων.

Θυμίζουμε, ότι η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από τον 16χρονο εκείνο το βράδυ, είχε ως τραγικό επακόλουθο ο νεαρός σε κάποια στιγμή να κάνει εμετό, να χάσει τις αισθήσεις και να επέλθει το μοιραίο.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend