Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τέσσερις συλλήψεις στη Λάρνακα για σοβαρά αδικήματα
Τέσσερις συλλήψεις στη Λάρνακα για σοβαρά αδικήματα

Τέσσερις συλλήψεις στη Λάρνακα για σοβαρά αδικήματα

Υπόθεση συνομωσίας και υποβοήθησης παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων τέσσερα πρόσωπα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, υποβοήθησης παράνομης εισόδου και διέλευσης στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς επίσης και παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύλληψη 41χρονου

Σε μια άλλη περίπτωση, συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απαίτησης περιουσίας με απειλές, εκβίασης απειλής κ.ά.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Προσωποκρατήσεις

36χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, 19χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Send this to a friend