Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Έκθεση γεγονότων, για τον θάνατο από γρίπη Α’ του 34χρονου Σταύρου Γεωργίου, από τη Λάρνακα, ζήτησε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Στο μεταξύ, η κηδεία του άτυχου 34χρονου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες Πέμπτη αναβλήθηκε. Και αυτό, διότι στα πλαίσια της θανατικής ανάκρισης θα διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό του για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η οικογένεια του 34χρονου ήδη έχει καταγγείλει υπόθεση ιατρικής αμέλειας στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Α.Δ. Λάρνακας.

 

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείο παραπέμφθηκε χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ο 21χρονος για την ανθρωποκτονία του Κόκου Μαυρομμάτη από τη Λάρνακα. Κατά τη διαδικασία, ο δικηγόρος του 21χρονου είπε ότι ο πελάτης του είναι άτομο που δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, εξού και ζήτησε ειδική μεταχείριση κατά τη διάρκεια της κράτησής του στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 8 Απριλίου, οπόταν ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσής του. Ο 21χρονος αντιμετωπίζει συνολικά επτά κατηγορίες. Η πιο σοβαρή αφορά την ανθρωποκτονία του 76χρονου, δηλαδή ότι με παράνομη πράξη επέφερε το θάνατο του ηλικιωμένου. Επιπλέον, αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν εμπρησμό κατοικίας ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη κατοικίας και κλοπή.  Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τις πρωινές ώρες της 27ης Ιανουαρίου. Ο 21χρονος αντιμετωπίζει μία επιπλέον κατηγορία ληστείας σε βάρος 96χρονης γυναίκας που διαπράχθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας.

                                                                        

Σήμερα στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, έχουμε την Παράσταση για τη ζωή και το έργο της Ελληνίδας στιχουργού «Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου» με την Αννίτα Σαντοριναίου.

 

Επίσης αύριο Σάββατο από τις  11:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 στην πλατεία Κίμωνος το Λύκειο Αραδίππου, πραγματοποιεί Μαθητική Επιχείρηση για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Και τέλος  το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, στο Παττίχειο Θέατρο «ΣΚΑΛΑ», το Θέατρο ΣΚΑΛΑ – Κύρια Σκηνή παρουσιάζει το έργο «Η γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της». Η παράσταση αφορά θεατές άνω των 15 ετών.

Send this to a friend