Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Με ασημένιο μετάλλιο βραβεύτηκε ο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας από τη Σκοπευτική Επιτροπή Λάρνακας, κατά την τελετή των Ετησίων Βραβεύσεων 2018.

Το μετάλλιο απονεμήθηκε στον Ανδρέα Βύρα, για τη συνολική προσφορά και στήριξη του στη Σκοπευτική Οργάνωση, με την ευκαιρία της διεξαγωγής των Αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής το 2017, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας.

Ο Ανδρέας Βύρας ευχαρίστησε τη Σκοπευτική Επιτροπή Λάρνακας και την Ομοσπονδία Σκοποβολής Κύπρου, για την αγαστή συνεργασία, αλλά και για τη σημαντική συνεισφορά τους στην αθλητική ταυτότητα της πόλης.

 

Τιμή αποτελεί για την Αραδίππου η απόφαση της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO να συμπεριλάβει στον εθνικό κατάλογο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, την Πανήγυρη του Πολιούχου Αγίου της Αποστόλου και Ευαγγελιστή Λουκά κατόπιν στοιχειοθετημένης αίτησης του Δήμου Αραδίππου με σχετική βιβλιογραφία και ιστορικές αναφορές που πάνε πίσω μέχρι και το 1760 μ.χ.

 

Και τέλος  στις 8.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, με την ευκαιρία του Πολιτιστικού Χειμώνα έχουμε  την εκδήλωση με θέμα «Εικόνες της Μουσικής, με τον Κώστα Κακογιάννη και τον Πολιτιστικό Όμιλο ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Send this to a friend