Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την εκκίνηση την Κυριακή του 2ου Radisson Blu μαραθωνίου της Λάρνακας. Η φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που θα λαμπρύνει την όλη διοργάνωση, αφίχθηκε χθες το μεσημέρι στη Λάρνακα, και στη συνέχεια ακολούθησε στην εξέδρα των φοινικούδων μια λαμπρή τελετή αντάξια της τεράστιας συμβολικής του σημασίας.

Δρομείς από 40 και πλέον διαφορετικές χώρες, από την Αργεντινή μέχρι το Βιετνάμ, θα λάβουν μέρος στον Διεθνή Μαραθώνιο, τον πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου, ο οποίος τελείται υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Επιτρόπου Εθελοντισμού σε συνεργασία με τη Green Dot και την ομάδα Let’s Do it και διεξάγεται με τη στήριξη των Υπουργείων Μεταφορών, Παιδείας, Υγείας και Δικαιοσύνης, ενώ υπάρχει στενή συνεργασία με όλους τους φορείς για έναν επιτυχημένο αγώνα, σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης. Πρόσφατα βραβεύτηκε και με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ατομικά Αθλήματα».

Στον πρώτο μαραθώνιο περισσότεροι από 5.000 δρομείς έτρεξαν στους αγώνες της διοργάνωσης και 15.000 επισκέπτες τον παρακολούθησαν.  Η 2η διοργάνωσή αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τις αθλητικές οργανώσεις στην Κύπρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διγενή Ορόκλινης, διοργανώνει στις 8 το βράδυ Gala Dinner στο ξενοδοχείο Radisson Blu. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Αύριο Σάββατο ο Δήμος Λευκάρων σε συνεργασία με τον Γεωργικό Όμιλο και τον Πολιτιστικό Όμιλο Λευκάρων,  διοργανώνουν, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, στην περιοχή «Βρύση του Νικολή»,  εκδήλωση, με θέμα «Ελάτε να Γνωρίσουμε Ξεχασμένους Θησαυρούς των Λευκάρων».

Την Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα στο Κτήμα Μακένζι  η Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας του Αντικαρκινικού Συνδεσμου Κύπρου, διοργανώνει  Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας.

Και τέλος με αφορμή την Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικοθεραπείας ο Σύνδεσμος Μουσικοθεραπείας Κύπρου, διοργανώνει, ενημερωτική εκδήλωση από τις 10:00 πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Ερμού στην Λάρνακα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το τραγούδι «Η Μουσική με συγκινεί», το οποίο θα ερμηνεύσουν τα παιδιά της χορωδίας του Ελληνικού Ωδείου Αραδίππου.

Send this to a friend