Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ο Πάρης και ο Ματθαίος… Οι δύο αστυνομικοί που διέσωσαν τα παιδιά από τον απαγωγέα
Ο Πάρης και ο Ματθαίος… Οι δύο αστυνομικοί που διέσωσαν τα παιδιά από τον απαγωγέα

Ο Πάρης και ο Ματθαίος… Οι δύο αστυνομικοί που διέσωσαν τα παιδιά από τον απαγωγέα

Η παρατηρητικότητα πολίτη αλλά και των δύο αστυνομικών που πήγαν στο σπίτι του υπόπτου ήταν αυτή που οδήγησε στην αποκάλυψη του δράστη και τον εντοπισμό των δύο μαθητών που έπεσαν θύματα απαγωγής στη Λάρνακα.

Έπειτα από την αξιολόγηση της πληροφορία του παρατηρητή της γειτονίας δύο αστυνομικοί έσπευσαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Τυρνάβου στη Λάρνακα.

Οι δύο αστυνομικοί, Πάρης Παρασκευάς και Ματθαίος Σωτηρίου, χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος του 35χρονου. Με απόλυτη ψυχραιμία ο απαγωγέας άνοιξε την πόρτα και αφού τον ενημέρωσαν για την παρουσία τους, ο ίδιος τους κάλεσε να πάνε στο υπνοδωμάτιο για να δουν ότι δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό.

Και έτσι έγινε. Οι δύο ένστολοι εισήλθαν στο δωμάτιο και όντως εκεί δεν ήταν τα δύο αγοράκια. Τότε ήταν όμως που ο ένας εκ των αστυνομικών είδε ότι στο τραπεζάκι υπήρχε «καρτελάκι» τύπου ταυτότητας, που στο ένα μέρος έγραφε ότι ήταν δάσκαλος και στο άλλο ότι ήταν μέλος της σχολικής εφορίας.

Η ταυτότητα τους θορύβησε και τότε εισήλθαν στο δεύτερο δωμάτιο του διαμερίσματος, εκεί όπου βρίσκονταν ξαπλωμένα στο κρεβάτι τα δύο ανήλικα αγόρια, σε κατάσταση που έδειχναν ναρκωμένα.

Αμέσως και με αστραπιαίες κινήσεις ένας εκ των αστυνομικών άρπαξε τους 11χρονους και τους μετέφερε στο κάτω μέρος της πολυκατοικίας, ενώ κάλεσε βοήθεια.

Σε λίγα λεπτά η στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή ενώ συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε την οκταήμερη κράτηση του.

Πηγή : CypusTimes

Send this to a friend