Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ : Μπράβο στα παιδιά που βοήθησαν τον συνάνθρωπο μας!
ΛΑΡΝΑΚΑ : Μπράβο στα παιδιά που βοήθησαν τον συνάνθρωπο μας!

ΛΑΡΝΑΚΑ : Μπράβο στα παιδιά που βοήθησαν τον συνάνθρωπο μας!

Δεν θυμάμαι που έχω ξαναδεί το συγκεκριμένο βίντεο…και εύχομαι να προέρχεται από συναδέλφους δημοσιογράφους και να έχουν ήδη συμμετέχει στις προσπάθειες για βοήθεια. (προσωπικά το έχω πάρει απο αναγνώστη σήμερα το πρωί) και όπως έχω πληροφορηθεί έχουν κοινοποιηθεί ήδη οι Αρμόδιες Υπηρεσίες.

 

Το βίντεο κυκλοφόρησε στις 19/9/18 και τέσσερις μέρες μετά έχουν δει το βίντεο οι αρμόδιες αρχές και να έχουν απλώσει χέρι βοήθειας σ’ έναν άνθρωπο που κοιμάται στο αμάξι σε υπαίθριους χώρους στην Λάρνακα.

Η ευαισθησία του Κύπριου μεγάλη…Στα σχόλια και αναρτήσεις εκατοντάδες συνάνθρωποι μας δίνουν τηλέφωνα, ζητούν πληροφορίες για να προσφέρουν…

Το μόνο που εύχομαι…είναι σήμερα αυτός ο άνθρωπος πραγματικά να βρίσκεται σ’ ένα ασφαλές μέρος…αλλιώς «ντροπή» είναι η μόνη λέξη που μπορώ να μεταφέρω στους Κρατικούς φορείς και σε όσους άφησαν στο έλεος έναν άνθρωπο…

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο άνθρωπος κοιμόταν χρόνια στο αμάξι του και μετά το σάλο στα social media η παρέμβαση της Υπουργού Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου ήταν άμεση και προς το παρόν φιλοξενείται σε ξενοδοχείο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή : 24h

Send this to a friend