Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ Το τερατούργημα της Πιαλέ Πασά
Το τερατούργημα της Πιαλέ Πασά

Το τερατούργημα της Πιαλέ Πασά

Εκατομμύρια ευρώ σ’ επενδύσεις έχουν ξοδευτεί τα τελευταία χρόνια μετά την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής της παραλιακής οδού Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα, ωστόσο το έκτρωμα στον συγκεκριμένο δρόμο με την τσίγκινη παράγκα εξακολουθεί να «κοσμεί» την πιο τουριστική περιοχή της πόλης.

Όσα διαβήματα κι αν έχουν γίνει, όσα σχόλια κι αν έχουν γραφτεί γι’ αυτό το χάλι, δυστυχώς τίποτε δεν έχει γίνει προκειμένου να κατεδαφιστεί και να καθαρίσει η περιοχή. Η στήλη επανέρχεται στο θέμα, καθότι η οπτική ρύπανση στην παραλιακή οδό Πιαλέ Πασά είναι τεράστια εξαιτίας της παράγκας αυτής. Και είναι ντροπή για τη Λάρνακα, αφού καθημερινά από το σημείο αυτό περνούν χιλιάδες ξένοι και ντόπιοι επισκέπτες. Ελπίζουμε ο νέος δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο να δουν πιο «ζεστά» το ζήτημα και να πάρουν δραστικά μέτρα, ώστε η τσίγκινη παράγκα να αποτελέσει, επιτέλους, παρελθόν. Κύριε Βύρα, κάντε μία επίσκεψη στην περιοχή για να διαπιστώσετε από μόνος σας πόσο μεγάλη είναι η οπτική ρύπανση.

Είναι πραγματικά κρίμα επιχειρηματίες, ξένοι και Κύπριοι, να επενδύουν εκατομμύρια στην ίδια περιοχή και σε κοντινή απόσταση από τις επιχειρήσεις τους να βρίσκεται αυτό το τερατούργημα… Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί και δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend