Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μυστήριο πίσω από την βόμβα σε παραλιακό ξενοδοχείο της Πύλας
Μυστήριο πίσω από την βόμβα σε παραλιακό ξενοδοχείο της Πύλας

Μυστήριο πίσω από την βόμβα σε παραλιακό ξενοδοχείο της Πύλας

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε υπό ανακαίνιση παραλιακό ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Πύλας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που επιθεώρησαν την σκηνή, η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου. Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 2 το πρωί, αλλά δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, καθότι το ξενοδοχείο ήταν ακόμα κλειστό λόγω των εργασιών ανακαίνισης που ήταν σ’ εξέλιξη. Δύο φρουροί που ήταν καθήκον δεν έπαθαν τίποτε.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και από νωρίς το πρωί επισκέφθηκε τον χώρο κλιμάκιο πυροτεχνουργών και μέλη της δύναμης, οι οποίοι διενήργησαν εξετάσεις. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Σπύρος Χρυσοστόμου δήλωσε ότι οι εξεταστές της υπόθεσης επεξεργάζονται τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται εγκατεστημένα στην γύρω περιοχή, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν τις κινήσεις των δραστών.

Επίσης, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές του ξενοδοχείου, προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσο είχαν οποιεσδήποτε υποψίες εναντίον οποιουδήποτε προσώπου. Πάντως, ανεπίσημα από τη διεύθυνση της ξενοδοχειακής μονάδας αναφέρθηκε ότι δεν δέχθηκαν απειλές, ούτε υπάρχουν υποψίες για οποιοδήποτε πρόσωπο που να ήθελε να τους κάνει ζημιά. Ως εκ τούτου, τα κίνητρα πίσω από την βομβιστική επίθεση παραμένουν μεγάλο ερωτηματικό για τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας.

Πυροβολισμοί                                                               

Σε μια άλλη εξέλιξη, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου άγνωστοι έριξαν σήμερα, λίγο μετά τις 1.30 το πρωί, τέσσερις πυροβολισμούς εναντίον κατοικίας 36χρονου. Οι πυροβολισμοί έπληξαν την πρόσοψη της οικίας και μια γυάλινη μπαλκονόπορτα. Από τους πυροβολισμούς, που όπως διαπιστώθηκε ρίφθηκαν από πυροβόλο όπλο, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Ο 36χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν υποψιάζεται κανένα, ούτε έχει διαφορές με οποιονδήποτε. Όπως πληροφορούμαστε, πρόκειται για άτομο που δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία.

Send this to a friend