Home ΕΞΟΔΟΣ Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Re.Buke Lounge: Το prive party, η ανανεωμένη ατμόσφαιρα και τι υπόσχεται για το φετινό καλοκαίρι (pics-videos)
Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Re.Buke Lounge: Το prive party, η ανανεωμένη ατμόσφαιρα και τι υπόσχεται για το φετινό καλοκαίρι (pics-videos)

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Re.Buke Lounge: Το prive party, η ανανεωμένη ατμόσφαιρα και τι υπόσχεται για το φετινό καλοκαίρι (pics-videos)

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (5/4) τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Re.Buke Lounge στην περιοχή Μακένζυ με εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα prive party.

Το ολοκαίνουργιο Re.Buke Lounge επέστρεψε και άνοιξε τις πόρτες του στον κόσμο της Λάρνακας με νέα διάθεση και ανανεωμένη ατμόσφαιρα.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, φίλοι αλλά και αξιότιμα πρόσωπα της πόλης μας εκ των οποίων και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας , έδωσαν το παρών τους για το επίσημο opening του αγαπημένου μαγαζιού Re.Buke Lounge.

Η χαλαρή μουσική, η ζεστή ατμόσφαιρα, το νόστιμο finger food και το άψογο service αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες για να ικανοποιήσουν τους καλεσμένους αλλά και για να δημιουργήσουν ένα οικείο κλίμα στο εντελώς ανανεωμένο Re.Buke Lounge που ετοιμάζεται δυναμικά για το φετινό καλοκαίρι.

O Event Planner του Re.Buke Lounge , Χρήστος Μυλωνάς μας ανέφερε τα εξής: Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο κοινό της Λάρνακας ένα χώρο που θα είναι προσιτός για όλες τις ώρες της ημέρας. Τόσο για το μεσημεριανό φαγητό του όσο και για μια νυχτερινή έξοδο για φαγητό με φίλους και χαλαρό ποτό. Στόχος του μαγαζιού , πέραν από την εξασφάλιση της διασκέδασης του κόσμου της Λάρνακας, είναι να προωθήσουν το ανανεωμένο μενού με τα υπέροχα πιάτα ούτως ώστε να μπορεί κάποιος να συνδυάσει όμορφα και ευχάριστα το φαγητό με την διασκέδαση».

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με τους καλεσμένους να φαίνονται κατενθουσιασμένοι από το καινούργιο look του μαγαζιού. Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν και ο κ.Γιώργος Σταύρου, ένας εκ των ιδιοκτητών του Re.Buke Lounge ο οποίος έδωσε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της  Λάρνακας, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του LarnakaTV.

Tip : Μην χάσετε το Sushi Night κάθε Πέμπτη με απεριόριστο sushi σε πολύ χαμηλή τιμή .

Μείνετε συντονισμένοι! Το Re.Buke Lounge είναι πανέτοιμο να απογειώσει το καλοκαίρι σας.

Send this to a friend