Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι δυο πιθανότεροι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ για τη δημαρχία Λάρνακας και ο «σίγουρος» ΑΚΕΛικός!
Οι δυο πιθανότεροι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ για τη δημαρχία Λάρνακας και ο «σίγουρος» ΑΚΕΛικός!

Οι δυο πιθανότεροι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ για τη δημαρχία Λάρνακας και ο «σίγουρος» ΑΚΕΛικός!

Παρόλο που το τοπίο γύρω από τον αν και πότε θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς, εντούτοις τα κομματικά επιτελεία σε συνδυασμό με τις τοπικές κοινωνίες βρίσκονται ήδη σε παρασκηνιακές ζυμώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όσο αφορά τον Δήμο Λάρνακας τα πράγμα για το ΑΚΕΛ φαίνεται να είναι ξεκάθαρα αφού το χρίσμα για την Δημαρχία της πόλης έχει λάβει το μέλος της κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Αντρέας Βύρας.

Ο Ανδρέας Βύρας, γεννήθηκε στην Λάρνακα στις 27/02/1978 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Δημόσια Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στην Χρηματοοικονομική καθώς επίσης και ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο του Southampton.  

Ο ίδιος διετέλεσε για χρόνια μέλος του κεντρικού και Εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΔΟΝ ενώ από το 2010 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

andreas vyras

Όσο αφορά στον ΔΗΣΥ τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, όμως τα δυο ονόματα που «παίζουν» για την Δημαρχία, είναι ο Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιαννάκης Γιαννάκη και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καπαρατάκης.

Να θυμίσουμε ότι ο κύριος Γιαννάκη ήταν εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ για λίγες ώρες μόνο, όταν στο εσωκομματικό εκλογικό βατερλό του κόμματος τον Απρίλιο, ο Αβέρωφ Νεοφύτου «έκοψε» αρχικά την Αννίτα Δημητρίου από το ψηφοδέλτιο.

Ο ίδιος μετά τον σάλο που προκλήθηκε παραιτήθηκε για να μπει ξανά η Αννίτα Δημητρίου στο ψηφοδέλτιο καταφέρνοντας να εκλεγεί και βουλευτής.

Πηγή: tothemaoline.com

Send this to a friend