Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Τα Primark έρχονται στην Κύπρο, μάλλον και στη Λάρνακα!
Τα Primark έρχονται στην Κύπρο, μάλλον και στη Λάρνακα!

Τα Primark έρχονται στην Κύπρο, μάλλον και στη Λάρνακα!

Η βρετανική αλυσίδα ένδυσης το ανακοίνωσε και μέσω της ιστοσελίδας της.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αλλά και την ιστοσελίδα της εταιρείας, η έλευση της γνωστής αλυσίδας ειδών ένδυσης Primark στην Κύπρο πρέπει να θεωρείται πλέον γεγονός. “Η Κύπρος ήταν ένας χώρος που πάντοτε μας ενδιέφερε”, σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στο σημείωμά του στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μάλιστα το πρώτο κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει στο κτήριο όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Debenhams στην Λεωφόρο Μακαρίου γεγονός που θα αναζωογονήσει την πάλαι ποτέ εμπορική λεωφόρο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Primark οι οριστικές υπογραφές θα πέσουν εντός Απριλίου όταν οι άνθρωποι της εταιρείας θα μεταβούν ξανά στην Κύπρο για το κλείσιμο της συμφωνίας με γνωστή κυπριακή εταιρεία.

Παράλληλα, η βρετανική πολυεθνική με αντρικά, γυναικεία, εφηβικά και παιδικά είδη ένδυσης μελετά εδώ και καιρό την κυπριακή αγορά και έχει ήδη δει και πιθανούς χώρους και σε άλλες πόλεις. Για παράδειγμα, στη Λεμεσό φαίνεται να έγιναν επαφές με το mall Λεμεσού ωστόσο λόγω έλλειψης ικανοποιητικού χώρου, οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν και η εταιρεία στέφεται προς περιοχή Γερμασόγειας.

Επαφές φαίνεται να γίνονται και με τη διεύθυνση του εμπορικού κέντρου που θα λειοτυργίσει στη Λακατάμεια αλλά και με χώρους στη Λάρνακα και το Παραλίμνι.

Πάντως, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, τα Primark αναμένεται να λειτουργήσουν πρώτα στη Λευκωσία αρχές του καλοκαιριού και στη συνέχεια σε Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι αλλά και Πάφο.

Πηγή:http://www.timeoutcyprus.com/

Send this to a friend