Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στη σύλληψη 38χρονης, από τη Λάρνακα, προχώρησε χθες το ΤΑΕ Λάρνακας, σε σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον της, ότι παρίστανε την κτηματομεσίτρια και ότι αποσπούσε με ψευδείς παραστάσεις μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες ως προκαταβολή για την ενοικίαση ή αγορά ακινήτων.

Η 38χρονη ανακρίθηκε κι έδωσε τους δικούς της ισχυρισμούς.

Τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής της.

 

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε χθες σωρευτική ποινή φυλάκισης 14 χρόνων σε 46χρονο, αφού κρίθηκε ένοχος σε αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 23χρονος, προκειμένου η Αστυνομία να ζητήσει την ανανέωση διατάγματος κράτησής του, σχετικά με την ανθρωποκτονία της 21χρονης αδελφής του.

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία στα Κλαυδιά, αφού μετά από έρευνες του ΤΑΕ εντοπίστηκαν κομμένα τα φρένα του οχήματος της 21χρονης.

Ο 23χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το περιστατικό στους ανακριτές αφότου το είχαν ανακαλύψει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δύο αδέρφια είχαν μικροπαρεξηγήσεις χωρίς ωστόσο να χαρακτηρίζονται σοβαρές. Ο 23χρονος ύποπτος υποστήριξε ότι προέβη στην πράξη αυτή ως αντίποινο, διότι την ίδια μέρα είχε παρεξηγηθεί με την αδελφή του. Το περιεχόμενο της νέας κατάθεσης του 23χρονου διερευνάται σχολαστικά από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λάρνακας. Το αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας εξετάστηκε από ειδικούς, οι οποίοι όντως διαπίστωσαν ότι τα μπροστινά φρένα ήταν κομμένα.

Περαιτέρω, όπως πληροφορούμαστε ο 23χρονος παραδέχεται στη νέα κατάθεσή του ότι την ημέρα που συνέβη το κακό δεν είχε πάει στρατό, όπως αρχικά είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς. Όπως εξήγησε, πρόβαλε τον ισχυρισμό αυτό διότι φοβήθηκε μετά τη σύλληψή του. Στο μεταξύ, ο βαλλιστικός έλεγχος στο μοιραίο G3 κατέδειξε ότι όντως είχε πάθει εμπλοκή.

Και τέλος το άμεσο άνοιγμα του οδοφράγματος Περγάμου ζήτησαν χθες δεκάδες Τουρκοκύπριοι που συγκεντρώθηκαν στον χώρο και διαμαρτυρήθηκαν εναντίον του κατοχικού καθεστώτος που απαγορεύει τη διέλευση πολιτών από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές, στο πλαίσιο των μέτρων που επιβλήθηκαν για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν Τουρκοκύπριοι που διαμένουν στα κατεχόμενα αλλά εργάζονται στην Πύλα και γι αυτό τον λόγο μετέβησαν στο οδόφραγμα με τα οχήματα τους, ζητώντας από την ψευδοαστυνομία να τους επιτραπεί η διέλευση.

Send this to a friend