Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων υποβάλει σήμερα πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο για επιπρόσθετη δίμηνη παράταση, για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των Προσφορών σχετικά με την ενιαία ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας. Ο Δήμος Λάρνακας με ανακοίνωση του εκφράζει την ανησυχία του, τόσο για την καθυστέρηση όσο και για τις συνεχείς παρατάσεις που δίνονται, σε σχέση με την τελική αξιολόγηση των Προσφορών για ένα τόσο σημαντικό και μεγάλης σημασίας έργο για την πόλη και επαρχία Λάρνακας. Επίσης καλεί τους αρμόδιους όπως καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη αξιολόγηση των Προφορών, ούτως ώστε να γνωρίζουν και οι πολίτες της Λάρνακας για το τι μέλλει γενέσθαι για μια τόσο σημαντική ανάπτυξη στην πόλη.

 

Επίσης σήμερα 10.30 το πρωί ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό, ο Δημοτικός Κήπος Λάρνακας, οι εργασίες ανάπλασης τους οποίου ολοκληρώθηκαν τέλη Φεβρουαρίου.

 

Στις 7.30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο πραγματοποιείται η μουσική εκδήλωση με τη Χορωδία  της ΠΑΣΥΔΥ με τίτλο «Τι γλυκό να σ’ αγαπούν» με τραγούδια και στίχους  Λευτέρη Παπαδόπουλου.

 

Αύριο Σάββατο πραγματοποιείται, στο Λύκειο Μακαρίου Γ’ στη Λάρνακα, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Παμπαίδων (Κ14) και Γυναικών με θέμα Ξίφος Μονομαχίας.

 

Επίσης αύριο Σάββατο στις 4.30 μ. μ. στο Πανεπιστήμιο UCLan  στη Πύλα, πραγματοποιείταιο το 1ο Συνέδριο «Οικοδομώντας το Σχολείο της χαράς και της δημιουργικότητας», από την Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγείων, Excellence Institute και το Πανεπιστήμιο UCLan.

 

Μία εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς προς μία νεαρή μητέρα 24 ετών, που χρειάζεται βοήθεια, οργανώνει ο Πολιτιστικός Όμιλος “Αθανασία”, και για αυτό ζητάει την συμπαράσταση όλων μας. Η νεαρή κοπέλα είναι αναγκαίο άμεσα, να υποβληθεί σε μια πολυδάπανη εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Για το λόγο αυτό, ο Πολιτιστικός Όμιλος “Αθανασία”, απευθύνει έκκληση προς όλους να στηρίξουν την προσπάθεια τους, στην μουσικοχορευτική εκδήλωση, που διοργανώνουν την Κυριακή από τις 3.00 μ. μ. μέχρι τις 7.00 το βράδυ στο Δημοτικό Σχολείο Κιτίου. Θα υπάρχει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια της 24χρονης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

Και τέλος την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, στην εξέδρα του Παραλιακού Μετώπου, έχουμε το Φεστιβάλ του  Ιρλανδέζικου Πολιτισμού για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

 

 

 

Send this to a friend