Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑ: Μακραίνει η λίστα επαφών της γυναίκας από τις Ηπα-παίρνει καταθέσεις η αστυνομία
ΛΑΡΝΑΚΑ: Μακραίνει η λίστα επαφών της γυναίκας από τις Ηπα-παίρνει καταθέσεις η αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μακραίνει η λίστα επαφών της γυναίκας από τις Ηπα-παίρνει καταθέσεις η αστυνομία

Η Αστυνομία άρχισε τη λήψη καταθέσεων από άτομα που αποτελούν επαφές της γυναίκας από τη Λάρνακα, η οποία ήρθε πρόσφατα από την Αμερική και φέρεται να σχετίζεται με μια σειρά λοιμώξεων σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού ανέφερε οτι μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις από εμπλεκόμενα άτομα ώστε να φανούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό ενω αναμένουν ώστε να αναρρώσουν η γυναίκα και όλες οι θετικές στον κορωνοϊό επαφές σε αυτή ουτως ώστς να ληφθούν και απο αυτές καταθέσεις.

Οπως αναφέρει ο Φιλελευθερος, καταθέσεις λαμβάνονται από άτομα που ήρθαν μεν σε επαφή με τη γυναίκα και δεν έχουν νοσήσει, ώστε να φανεί κατά πόσο γνώριζαν πως είχε έρθει πρόσφατα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από χώρα που έπρεπε να παραμείνει σε αυτοπεριορισμό.

Αρκετά ονόματα και επαφές – Ο Κατάλογος μακραίνει

Στην Αστυνομία διαβιβάστηκε την περασμένη βδομάδα από την Επιδημιολογική Μονάδα Επιτήρησης του υπουργείου Υγείας κατάλογος με αρκετά ονόματα – επαφές της γυναίκας, για διερεύνηση κατά πόσον έχει παραβιαστεί κάποια πρόνοια της νομοθεσίας περί λοιμοκάθαρσης, ή του Ποινικού Κώδικα σε σχέση με τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών.

Ο κατάλογος των προσώπων που ήταν επαφές της εν λόγω γυναίκας μακραίνει, αφού μόλις προχθές ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας ότι εντοπίστηκαν άλλα τρία πρόσωπα θετικά στον ιό.

Send this to a friend