Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Το μήνυμα που στέλνει ο Δήμαρχος Λιβαδιών στους δημότες του
Το μήνυμα που στέλνει ο Δήμαρχος Λιβαδιών στους δημότες του

Το μήνυμα που στέλνει ο Δήμαρχος Λιβαδιών στους δημότες του

Συνδημότισσες, συνδημότες και όχι μόνο, έχει περάσει ήδη μια βδομάδα από τα περιοριστικά μέτρα που μας επιβλήθηκαν προκειμένου να προστατευθούμε, αλλά και να προστατέψουμε τους γύρω μας από τον θανατηφόρο ιο που ταλανίζει το παγκόσμιο.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, ο Δήμος μας έδρασε προληπτικά, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προστατέψει τους Δημότες του. Έχουμε ήδη προβεί σε προληπτική απολύμανση των ακόλουθων χώρων:

1)Όλων των κτιρίων του Δήμου(Δημαρχείο, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Μουσείο Μνήμης Καλαμουργικής)
2)Όλων των στάσεων λεωφορείου
3)Όλων των παιδότοπων.

Είναι ομως πολυ σημαντικο να συμπεριφερθουμε ολοι,ο καθενας από εμάς υπευθυνα,ακολουθοντας πιστα τις οδηγιες που μας δοθηκαν. Ο ιος δυστυχως εξαπλωνεται με ιλιγγιωδη ταχυτητα,συνανθρωποι μας χανουν τη ζωη τους και πρεπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να μεινουμε στα σπιτια μας,να προστατευσουμε τους γυρω μας,τα αγαπημενα μας προσωπα.

Ισως αυτη η τραγικη συγκυρια να αποτελεσει αφορμη για δημιουργικό χρόνο στο σπιτι μας και μονο. Περιορίζουμε στο μηδενικό τις επαφές μας,μενουμε μακρια απο τα αγαπημενα μας προσωπα παρολο που γνωριζω οτι αυτο ειναι δυσκολο. Κανουμε ομως λιγη υπομονη και αυτη τη <<θυσια>> για το καλο μας!

Ελπιζω οτι με τη βοηθεια του Θεου,αλλα και με τη δικη μας υπευθυνη σταση ΟΛΟΙ θα ανταμωσουμε και να μη λείπει κανείς! Να μετρηθούμε όλοι σε ενα οικογενειακο τραπεζι, σε μια γιορτη και να μη λειπει κανεις!

Συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα, μένουμε σπίτι και κάνουμε υπομονή.

Μάριος Αρμένης
Δήμαρχος Λιβαδιών

Send this to a friend