Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με επιτυχία και φέτος η 8η καθιερωμένη Εκδήλωση “Καφές με Αγάπη” για τον ΠΑΣΥΚΑΦ από την ομάδα εθελοντών του Δήμου Λιβαδιών
Με επιτυχία και φέτος η 8η καθιερωμένη Εκδήλωση “Καφές με Αγάπη” για τον ΠΑΣΥΚΑΦ από την ομάδα εθελοντών του Δήμου Λιβαδιών

Με επιτυχία και φέτος η 8η καθιερωμένη Εκδήλωση “Καφές με Αγάπη” για τον ΠΑΣΥΚΑΦ από την ομάδα εθελοντών του Δήμου Λιβαδιών

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος η 8η καθιερωμένη Εκδήλωση ‘’Καφές με Αγάπη’’ για τον ΠΑΣΥΚΑΦ από την ομάδα εθελοντών του Δήμου Λιβαδιών Λάρνακας.

Ο Σαξοφωνίστας Παντελής Σταύρου και η Δημοτική Χορωδία Λιβαδιών κράτησαν εθελοντικά μουσική συντροφιά στούς παρευρισκόμενους σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Απαγγέλθηκαν ποιήματα απο την Μυρούλλα Μαππούρα και Σταύρο Νησιώτη και ακολούθησε τόμπολα με πλούσια δώρα.

Όλοι οι Εθελοντές που δούλεψαν με πάρα πολλή αγάπη κατάφεραν να συλλέξουν το ποσό των €2506 για τίς υπηρεσίες που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ στούς ασθενείς.

Άξιον αναφοράς είναι το γεγονός οτι η όλη Εκδήλωση και φέτος έγινε με μηδενικό κόστος, ακριβώς γιατί οι Εθελοντές κατάφεραν να εξασφαλίσουν χορηγούς, δώρα, δωρεάν φιλοξενία στον χώρο και ανάλαβαν μεγάλο μέρος των κεραστικών.

Τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές ΔΗΣΥ Γιώργος Κάρουλλας και Σωτήρης Ιωάννου του ΕΛΑΜ, ο Δήμαρχος Λιβαδιών κ. Μάριος Αρμένης και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ιερείς, εκπαιδευτικοί, Δημότες Λιβαδιών και όχι μόνο στηρίζοντας και ενισχύοντας ο καθένας με τον τρόπο του την όλη προσπάθεια.

Η εκδήλωση τελούσε υπο την προστασία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου και την αιγίδα της κ. Γιώτας Αρμένη συζύγου του Δημάρχου Λιβαδιών.

 

 

Send this to a friend