Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Δημαρχός Λιβαδιών: «Να μετρηθουμε ολοι σε ενα οικογενειακο τραπεζι, σε μια γιορτη και να μη λειπει κανεις!»
Δημαρχός Λιβαδιών: «Να μετρηθουμε ολοι σε ενα οικογενειακο τραπεζι, σε μια γιορτη και να μη λειπει κανεις!»

Δημαρχός Λιβαδιών: «Να μετρηθουμε ολοι σε ενα οικογενειακο τραπεζι, σε μια γιορτη και να μη λειπει κανεις!»

Το δικό του μήνυμα στους κατοίκους του Δήμου Λιβαδιών και όχι μόνο έστειλε ο Δήμαρχος Μάριος Αρμένης.

Συνδημοτισσες,συνδημοτες

και οχι μονον,εχει περασει ηδη μια βδομαδα απο τα περιοριστικα μετρα που μας επιβληθηκαν προκειμενου να προστατευθουμε,αλλα και να προστατεψουμε τους γυρω μας απο τον θανατηφορο ιο που ταλανιζει το παγκοσμιο.

Στο πλαισιο των δυνατοτητων του,ο Δημος μας εδρασε προληπτικα,λαμβανοντας ολα τα απαραιτητα μετρα προκειμενου να προστατεψει τους Δημοτες του. Εχουμε ηδη προβει σε προληπτικη απολυμανση των ακολουθων χωρων:

1)Ολων των κτιριων του Δημου(δημαρχειο,Δημοτικη Βιβλιοθηκη,Μουσειο Μνημης Καλαμουργικης)
2)Ολων των στασεων λεωφορειου
3)Ολων των παιδοτοπων.

Ειναι ομως πολυ σημαντικο να συμπεριφερθουμε ολοι,ο καθενας απο εμας υπευθυνα,ακολουθοντας πιστα τις οδηγιες που μας δοθηκαν. Ο ιος δυστυχως εξαπλωνεται με ιλιγγιωδη ταχυτητα,συνανθρωποι μας χανουν τη ζωη τους και πρεπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να μεινουμε στα σπιτια μας,να προστατευσουμε τους γυρω μας,τα αγαπημενα μας προσωπα.

Ισως αυτη η τραγικη συγκυρια να αποτελεσει αφορμη για δημιουργικο χρονο στο σπιτι μας και μονο. Περιοριζουμε στο μηδενικο τις επαφες μας,μενουμε μακρια απο τα αγαπημενα μας προσωπα παρολο που γνωριζω οτι αυτο ειναι δυσκολο. Κανουμε ομως λιγη υπομονη και αυτη τη <<θυσια>> για το καλο μας!

Ελπιζω οτι με τη βοηθεια του Θεου,αλλα και με τη δικη μας υπευθυνη σταση ΟΛΟΙ θα ανταμωσουμε και να μη λειπει κανεις! Να μετρηθουμε ολοι σε ενα οικογενειακο τραπεζι, σε μια γιορτη και να μη λειπει κανεις!

Συμπεριφερομαστε υπευθυνα,μενουμε σπιτι και κανουμε υπομονη.

Μάριος Αρμένης
Δήμαρχος Λιβαδιών

Send this to a friend