Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σύλληψη-Λάρνακα: “Μίλησε” το DNA για τον 38χρονο φερόμενο δράστη της γκανγκστερικής επίθεσης
Σύλληψη-Λάρνακα: “Μίλησε” το DNA για τον 38χρονο φερόμενο δράστη της γκανγκστερικής επίθεσης

Σύλληψη-Λάρνακα: “Μίλησε” το DNA για τον 38χρονο φερόμενο δράστη της γκανγκστερικής επίθεσης

To πρόσωπο το οποίο εικονίζεται στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το alphanews.live και δημοσιοποίησε χθες Κυριακή 16/02/2020 στις 18:45 φέρεται να είναι ο 38χρονος ύποπτος που συνελήφθη από τις Αρχές στη Λάρνακα, αναφορικά με την υπόθεση της τετραπλής απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε σε γνωστή καφετέρια της Αγίας Νάπας με στόχο 53χρονο επιχειρηματία και θύματα, τέσσερις τραυματίες. 

Ο φερόμενος δράστης από την Πάφο, που “έραψε” με 25 σφαίρες από το όπλο που κρατούσε τύπου Καλάσνικοφ τους ανυποψίαστους θαμώνες της καφετέριας, συνελήφθη σε οικία στη Λάρνακα και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου όπου και ανακρίνεται σχετικά με την υπόθεση. Ο 38χρονος είναι πρόσωπο το οποιο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές αναφορικά με υπόθεση ναρκωτικών και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, από την οποία απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι ήδη οι ανακριτές της υπόθεσης κατέχουν τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν σε τεκμήρια που περισυνελέγησαν από τη σκηνή του εγκλήματος και τα οποία “δένουν” τον ύποπτο με την υπόθεση.


Στις εικόνες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που είναι εγκατεστημένο στην περιοχή της καφετέριας, ο ύποπτος διακρίνεται να περνά πεζός από το απέναντι πεζοδρόμιο και να κοιτάζει προς την πλευρά όπου καθόταν ο επιχειρηματίας και η παρέα του, καθώς και η παρέα των θαμώνων που δέχτηκαν τα πυρά. Έχει καλυμμένο το κεφάλι με την κουκκούλα του φούτερ που φορούσε και μιλά στο κινητό τηλέφωνο, το οποίο κρατά με το αριστερό του χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πεζή διέλευση του υπόπτου, όχημα άσπρου χρώματος πέρασε δύο φορές από την οδό Κρυού νερού και την πολυσύχναστη καφετέρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Πηγή : AlphaNewsLive

Send this to a friend