Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Θέλετε να σπουδάσετε Ιατρική; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Θέλετε να σπουδάσετε Ιατρική; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Θέλετε να σπουδάσετε Ιατρική; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Της Έλενας Κουμενή

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια οι πιο καλές Ιατρικές Σχολές στην Ευρώπη προσφέρουν αγγλόφωνα προγράμματα. Παράλληλα, για την εισδοχή σε αυτές τις σχολές απαιτούνται ειδικές εξετάσεις για κάθε χώρα ξεχωριστά.

Για εισδοχή και φοίτηση σε προγράμματα Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής και Κτηνιατρικής σε Ευρωπαικά Προγράμματα κάθε υποψήφιος θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος έτσι ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προετοιμασία αυτή γίνεται από την σχολή CYPF Foundation Course Cyprus. Οι εγγραφές για συμμετοχή σας στο πρόγραμμα για την προετοιμασία των Ιατρικών Σχολών έχει ξεκινήσει, καθώς και η διαδικασία για τις αιτήσεις σε Πανεπιστήμια τα οποία ενδιαφέρεστε να φοιτήσετε.

Τα μαθήματα για την προετοιμασία και εισδοχή σε Πανεπιστήμια της Τσεχίας Ουγγαρίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ιταλίας αποβλέπουν καθαρά στην ύλη της κάθε σχολής ξεχωριστά. Τα μαθήματα αυτά αφορούν μαθητές οι οποίοι θέλουν να σπουδάσουν Ιατρική, Οδοντιατρική, Κτηνιατρική και Φαρμακευτική και πρώτιστος στόχος τους είναι η καλύτερη προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις της κάθε σχολής οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Ξεχωριστά για την κάθε σχολή διατίθεται συγκεκριμένη ύλη. Η δομή των τεστ είναι κυρίως τύπου πολλαπλής επιλογής ερωτήσεων (multiple choice). Τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά, αφού και οι εξετάσεις είναι στην Αγγλική Γλώσσα από εξιδεικευμένους και πεπειραμένους καθηγητές.

Τα προγράμματα μας μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μαθητές Γ’ Λυκείου παράλληλα με το σχολείο τους, οι οποίοι έχουν ως στόχο την συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις. Το ωράριο είναι ευέλικτο έτσι ώστε να μπορούν και οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να φοιτήσουν κοντά μας. Τα προγράμματα μπορούν να γίνουν και εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες,επικοινωνήστε με τη σχολή μας στο:

22002076 – 99844422
[email protected]
www.cypf.eu

Nicosia Offices
Leoforos Athalassas 117, 2nd Floor
2024 Nicosia, Cyprus
POBox 20650, 1661 Nicosia

Larnaca Offices
Agias Faneromenis Avenue 106,
Larnaca
6031

Έλενα Κουμενή
BA(Hons) MSc GCDF Career Counselor

Send this to a friend