Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Η μεγάλη μάχη Άκη – Ιάσωνα για την Αντιδημαρχία της Λάρνακας
Η μεγάλη μάχη Άκη – Ιάσωνα για την Αντιδημαρχία της Λάρνακας

Η μεγάλη μάχη Άκη – Ιάσωνα για την Αντιδημαρχία της Λάρνακας

Του Ανδρέα Πολυκάρπου

Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Λάρνακα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερο ρεπορτάζ θα γίνει του Αντιδημάρχου. Προβλέψαμε τέσσερις υποψηφίους και μέχρι στιγμής έχουμε ενώπιόν μας τρείς επίσημες υποψηφιότητες.

Άκης Ζαννέτου, Ιάσωνας Ιασωνίδης και Κωστάκης Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έχει πραγματοποιήσει πολιτικό κόμμα φαίνεται ότι τη μάχη για την αντιδημαρχία διεκδικούν ο Επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας ΔΗΣΥ Άκης Ζάννετου και ο νυν Αντιδήμαρχος Ιάσωνας Ιασωνίδης αφού είναι οι δύο κύριοι ανταγωνιστές στη δημοσκόπηση αυτή. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιογραφικές πληροφορίες φαίνεται ότι η μάχη θα είναι σκληρή και η νίκη θα κριθεί στήθος με στήθος καθώς ο νεαρός υποψήφιος Άκης Ζαννέτου έχει ανοδική πορεία βάσει των ευρημάτων της ίδιας δημοσκόπησης.

Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η νέα δημοσκόπηση που αφορά τους Αντιδημάρχους των Δήμων η οποία πραγματοποιείται από μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων. Πάντως υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αντιδημαρχία και το επόμενο διάστημα θα αναλύσουμε αριθμητικά και τις δυνάμεις που είχαν μαζέψει οι υποστηρικτές – κόμματα των δύο υποψηφίων στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κάνοντας ένα «μέτρημα» για τις προοπτικές που έχουν και οι δύο για εκλογή.

Ίσως, θέτοντας «τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» να καταρρίπτονται επιχειρήματα για ξεκάθαρες νίκες και ακλόνητα φαβορί και να καταλήξουμε στη χαμένη ψήφο και στο ότι ο δρόμος για τις 09 Ιουνίου είναι και δύσκολος είναι και ανηφορικός. Οι πολίτες έχουν και κριτήριο και άποψη, οι αμνοί δεν κατευθύνονται πλέον εύκολα επι σφαγής.

Υ.Γ. Θα είναι τρείς οι υποψήφιοι αντιδήμαρχοι τελικά ή τέσσερις; Ιδού η απορία…

Ίδωμεν! Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Send this to a friend