Home ΛΑΡΝΑΚΑ Hans & Gretel: Το γλυκό σπιτάκι που συνεχίζει να μας μαγεύει!
Hans & Gretel: Το γλυκό σπιτάκι που συνεχίζει να μας μαγεύει!

Hans & Gretel: Το γλυκό σπιτάκι που συνεχίζει να μας μαγεύει!

Τρεις μήνες μετά από το θεαματικό άνοιγμα του καταστήματος Hans & Gretel στη Λάρνακα, το παραμυθένιο σπιτάκι συνεχίζει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους. Έχει πλέον αποκτήσει φανατικούς επισκέπτες που δοκιμάζουν συνεχώς τις υπέροχες γεύσεις του.

Στο πρόσφατο πάρτυ το οποίο οργάνωσε το Hans & Gretel, οι φίλοι του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να κεραστούν γλυκά, να φωτογραφηθούν και να χορέψουν με τους αγαπημένους ήρωες Μίκυ και Ντόναλντ και να απολαύσουν μουσική συντροφιά με τον Λούη Πατσαλίδη και Γιώργο Ρούσσο σε live link του Κλικ FM. Οι παρευρισκόμενοι, εντυπωσιασμένοι πέρασαν ένα μαγικό απόγευμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τη γλυκιά μαγισσούλα πολύ σύντομα.

Η διεύθυνση του καταστήματος εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το κοινό για τη συνεχής στήριξη. Πρόσθεσε επίσης πως υπάρχει συνεχής ανανέωση στις γεύσεις και τα προϊόντα που μπορεί να βρει κάποιος στο κατάστημα. Πρόσφατα προστέθηκε η μαύρη σοκολάτα με αμαρένα, η μόκα, η μαστίχα και η καραμέλα. Επίσης έχει ξεκινήσει και η ετοιμασία εντυπωσιακών milkshakes σε γεύση φράουλας, σοκολάτας, cookies και bubblegum, που πάλι ξεχωρίζουν από την ιδιαίτερη, ξεχωριστή εμφάνιση τους, όπως άλλωστε και τα άλλα παραμυθένια γλυκά του καταστήματος.

Τέλος, το κατάστημα έχει παρουσιάσει για πρώτη φορά το υπέροχο κινητό καρότσι τoυ καταστήματος που μπορεί να μεταφερθεί στα δικά σας ξεχωριστά πάρτυ και βαφτίσεις. Απολαύστε τα στο φωτογραφικό υλικό.

Send this to a friend