Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Game of Thrones στη Νέα Υόρκη
Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Game of Thrones στη Νέα Υόρκη

Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Game of Thrones στη Νέα Υόρκη

Η πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones είναι λιγότερο από δυο εβδομάδες μακριά .

Χθες, Τετάρτη (03/04) πραγματοποιήθηκε  η πρεμιέρα της σεζόν μόνο για τους πρωταγωνιστές και το cast της σειράς στο Radio City Music Hall στην Νέα Υόρκη.

Εκεί παρευρέθηκαν τόσο οι πρωταγωνιστές του 8ου κύκλου όσο και οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που πέρασαν από την σειρά.

Εκθαμβωτική ήταν η εμφάνιση των πρωταγωνιστριών Sophie Turner, Emilia Clarke και Maisie Williams.

Η Turner (Sansa Stark) εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα Luis Vuitton κορσέ-μίνι φόρεμα  με μακρύ φερμουάρ στη μέση για να προσθέσει την σέξι λεπτομέρεια στην εμφάνιση της.

Οι αδερφές Stark έμοιαζαν λες και βγήκαν από το ίδιο ντουλάπι αφού η Maisie Williams επέλεξε να φορέσει ένα Miu Miu μαύρο maxi φόρεμα , ενώ το κάτω μέρος ήταν πλημμυρισμένο με glitter και το πάνω έμοιαζε με ένα εφηβικό κορμάκι.  Το βιολετί χρώμα στα μαλλιά της έδωσε αυτήν την λεπτομέρεια που έλειπε από την εμφάνιση της και δεν είναι άλλη από την τρέλα της ηθοποιού.

Η Emilia Clarke, η πανέμορφη ηθοποιός πίσω από την Daenerys Targaryen, έμοιαζε με πραγματική βασίλισσα μέσα στο θαλασσί μαρμάρινο Valentino φόρεμα της.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά που δεν έχασε κανείς!

  

  

Φωτογραφίες από dailymail.co.uk

Πηγή: like.com.cy

Send this to a friend