Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Βρήκαμε την εφαρμογή που θα κάνει την οργάνωση του γάμου σας (και όχι μόνο)… παιχνιδάκι
Βρήκαμε την εφαρμογή που θα κάνει την οργάνωση του γάμου σας (και όχι μόνο)… παιχνιδάκι

Βρήκαμε την εφαρμογή που θα κάνει την οργάνωση του γάμου σας (και όχι μόνο)… παιχνιδάκι

Το Couples Guide App είναι μια καινούργια και πρωτοποριακή εφαρμογή που έρχεται να δώσει λύσεις σε ό,τι αφορά τον τομέα των εκδηλώσεων.

Το Couples Guide App δημιουργήθηκε μέσα από την ιδέα μας να προσφέρουμε την δυνατότητα σε άτομα να βρίσκουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να διοργανώσουν ένα γάμο, μια βάπτιση ή ένα πάρτι μέσα από ένα απλό κλικ.

Έχει σχεδιαστεί για την καλύτερη εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος αφού δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να βρουν ο,τι χρειάζεται μέσα σε μερικά λεπτά χωρίς άγχος και ταλαιπωρία. Μέσα από την εφαρμογή μας δίνουμε επίσης την δυνατότητα στους συνεργάτες μας να διαφημίσουν την επιχείρηση τους και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους.

Μέσα από τις διάφορες κατηγορίες δίνουμε την ευκολία στον καταναλωτή να βρει αυτό που επιθυμεί από makeup artist, σε wedding planners, φωτογράφους ακόμα και venues, ανάλογα και με την πόλη στην οποία αναζητά. Κύριος μας σκοπός η διευκόλυνση του χρήστη στην αναζήτηση του και την οργάνωση μιας εντυπωσιακής εκδήλωσης.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε Google Play & App Store μέχρι τέλος Ιουνίου.

Μπορείτε να μας βρείτε στο instagram στο CouplesGuideAppCy

Send this to a friend