Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Trendy καινούρια brands: Τα πιο ενδιαφέροντα outfits σύμφωνα με τους στυλίστες
Trendy καινούρια brands: Τα πιο ενδιαφέροντα outfits σύμφωνα με τους στυλίστες

Trendy καινούρια brands: Τα πιο ενδιαφέροντα outfits σύμφωνα με τους στυλίστες

Αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις στο ντύσιμό σου, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ξεφύγεις από τα κλασικά. Να τολμήσεις να κάνεις τη διαφορά με στιλάτες προσθήκες στη γκαρνταρόμπα σου από brands που δημιουργούν τα trends και σε βοηθούν να κάνεις το επόμενο fashion statement.

Oversized ρούχα και πώς να τα συνδυάσεις

Η Gen Z έχει προ πολλού απορρίψει τα στενά και άβολα outfits. Και μας έχει κάνει όλους να σκεφτούμε πόσο άνετα νιώθουμε με ένα υπερμέγεθες πουλόβερ ή ένα φαρδύ παντελόνι.

Όμως, το να φοράμε oversized ρούχα θέλει και αυτό την τεχνική του, για να μην προκύψει ένα άκομψο αποτέλεσμα. Η λογική, λοιπόν, λέει ότι φοράμε ένα ρούχο σε φαρδιά γραμμή συνδυασμένο με κάτι πιο στενό.

Για παράδειγμα, δες τα εντυπωσιακά πουλόβερ Tommy Hilfiger στο answear.gr και συνδύασέ τα με ένα απλό κολάν που θα τα αναδείξει στο μέγιστο. Αντίστοιχα, με ένα δερμάτινο κολάν μπορείς να συνδυάσεις ένα oversized πουκάμισο.

Όμως, μπορείς να κάνεις και το αντίστροφο. Να τολμήσεις να φορέσεις το φαρδύ τζιν που αποτελεί το trend της νέας γενιάς μαζί με ένα sexy crop top για την απόλυτη στιλιστική αντίθεση.

Έντονα κοψίματα σε μπλούζες και παντελόνια

Όλοι θέλουμε να έχουμε κάποιο κομμάτι στη ντουλάπα μας που ξέρουμε ότι θα τραβήξει την προσοχή. Για το 2024, όμως, δεν θα είναι στη μόδα αυτό να το πετυχαίνουμε με παγιέτες και πολύ λαμπερά στοιχεία.

Αντίθετα, επιτομή της chic ένδυσης είναι ο εντυπωσιασμός από τον σχεδιασμό του ρούχου, όπως π.χ. με τα κοψίματα σε διάφορα σημεία του. Μπορεί, για παράδειγμα, να πρόκειται για μια μπλούζα με χαρακτηριστικό κόψιμο στο ντεκολτέ ή την πλάτη, όπως οι μπλούζες της Guess Cyprus.

Ή μπορεί το κόψιμο να είναι στο maxi φόρεμα ή στο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι.

Ugly shoes και πώς να τα φορέσεις

Τα ugly shoes, τα φουτουριστικά και υπερβολικά δηλαδή παπούτσια, έχουν έρθει για να μείνουν. Και αυτό επειδή είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κάνεις ένα απροσδόκητο fashion statement ακόμα και αν όλα τα υπόλοιπα που φοράς είναι απλά και λιτά.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά είδη και σχέδια σε τέτοιου είδους παπούτσια. Υπάρχουν για παράδειγμα brands με παπούτσια για κάθε γούστο, όπως τα sneakers, τα γοβάκια και τα μποτάκια Steve Madden.

Το κυριότερο είναι να κρατήσεις το υπόλοιπο outfit σε χαμηλότερους τόνους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όλα τα ρούχα και χρώματα να είναι ουδέτερα, αλλά τουλάχιστον ένα κομμάτι στο look να μην τραβάει τα βλέμματα τόσο έντονα.

Τα 90’s αναβιώνουν

Η αναβίωση των 90’s δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά πάντα μας κάνει εντύπωση το πόσα brands κάνουν και πάλι δυναμικά την εμφάνισή τους. Μετά τη λατρεία στις Dr. Martens, έχουν έρθει ξανά στο προσκήνιο αθλητικές μάρκες που αγαπήσαμε ως παιδιά, όπως η Kappa, η Diadora, η Ellesse και η New Balance.

Και μπορεί να πρόκειται για brands που κρατούν εδώ και χρόνια, όμως μας εκπλήσσουν με τα σύγχρονα και άκρως ενδιαφέροντα σχέδια που βγάζουν κυρίως στα sneakers (και όχι μόνο!), σχέδια που συνδυάζουν τη νοσταλγία για τα παλιά και τη μοντέρνα ματιά στο σήμερα.

Βρες στο Answear μια τεράστια ποικιλία σε επώνυμα trendy brands που έχουν πάντα κάτι καινούριο να προτείνουν με ρούχα και παπούτσια για όλα τα γούστα και σε μεγάλο εύρος τιμών, όπως Vans, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Levis, Calvin Klein, Desigual, Fila, Skechers και πολλά άλλα!

Send this to a friend