Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Έρχεται το απόλυτο Masterclass από την Σκεύη Κυπριανού – Μάθε όλα τα μυστικά του ξανθού
Έρχεται το απόλυτο Masterclass από την Σκεύη Κυπριανού – Μάθε όλα τα μυστικά του ξανθού

Έρχεται το απόλυτο Masterclass από την Σκεύη Κυπριανού – Μάθε όλα τα μυστικά του ξανθού

Θέλεις να μάθεις όλα τα μυστικά για το τέλειο ξανθό; Έρχεται το απόλυτο Masterclass από την Σκεύη Κυπριανού

Η ποικιλομορφία στις πολλές αποχρώσεις και εκδοχές του ξανθού ειδικότερα για την σύγχρονη απαιτητική γυναίκα προϋποθέτει βαθύτερη γνώση ,τεχνική και εμπειρία.

Η Σκεύη Κυπριανού, σαν τεχνικός σε βαφείο,εξειδικευμένη σε τεχνικές του ξανθού, επαγγελματίας στα θέματα κομμωτικής και τεχνικών, ιδιοκτήτρια του Touch of Style by Skevi, θα σε διδάξει στα μυστικά της τέχνης,από την θεωρία του χρώματος, την χρωματoμετρία, τις εμπορικές τεχνικές, τις τελευταίες τάσεις της μόδας, του μπαλαγιαζ, του ομπρε, των babyights και ότι αφορά την περιποίηση του ξανθού μαλλιού.

Η εμπειρία και η αυτοπεποίθηση που θα αποκτήσεις θα σου δώσει τη δυνατότητα να μάθεις να δημιουργείς τέλειο ξανθό μαλλί χωρίς την χρήση ντεκαπαζ ώστε να επιτυγχάνεις το απόλυτο ξανθό διατηρώντας το μαλλί υγιή.

Αν είσαι νεαρή ή νεαρός κομμωτης και θέλεις να μάθεις όλα τα μυστικά για να εφαρμόζεις τις τεχνικές κάνε σήμερα εγγραφή στα Masterclass για νεαρούς κομμωτές  που διοργανώνεται απο το Touch of Style by Skevi. Η Σκεύη θα σε μυήσει στον μαγικό κόσμο του ξανθού με τεχνικά και θεωρητικά μαθήματα.

Για εγγραφές καλεστε στο 99777079
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Send this to a friend