Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Στις Κεντρικές Φυλακές ο απαγωγέας των παιδιών στη Λάρνακα… Στο Κακουργιοδικείο στις 5/11 η υπόθεση
Στις Κεντρικές Φυλακές ο απαγωγέας των παιδιών στη Λάρνακα… Στο Κακουργιοδικείο στις 5/11 η υπόθεση

Στις Κεντρικές Φυλακές ο απαγωγέας των παιδιών στη Λάρνακα… Στο Κακουργιοδικείο στις 5/11 η υπόθεση

Παραπέμφθηκε σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 35χρονος απαγωγέας των παιδιών στη Λάρνακα για τις 5 Νοεμβρίου – Μέχρι τότε θα κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές – Υπό δρακόντεια μέτρα οδηγήθηκε το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας 

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο στις 5 Νοεμβρίου παραπέμφθηκε ο 35χρονος απαγωγέας των παιδιών από το σχολείο Καμάρες στην Λάρνακα, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες σχετικές με την απαγωγή, αρπαγή με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό από των δύο παιδιών και περιαγάγει τους σε ύπνωση.

Οι ανακριτές αναμένουν ακόμα τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που σχετίζονται με την υπόθεση, ωστόσο ο ύποπτος φέρεται να έχει παραδεχθεί τη διάπραξη των αδικημάτων και η Αστυνομία θεωρεί σύμφωνα με εκπρόσωπο της, ότι το ανακριτικό έργο που υπολείπεται δεν μπορεί να επηρεαστεί με κανέναν τρόπο. Η κατηγορία της απαγωγής επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και εφτά χρόνια, ενώ η κατηγορία για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης εμπίπτει στον περί ναρκωτικών ουσιών νόμο και επισύρει ποινή μέχρι και ισόβιας φυλάκισης.

Το πρωί είχε οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας υπό δρακόντεια μέτρα. Μετά την ανακοίνωση της απόφαση για παραπομπή της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο, οδηγήθηκε ευθύς αμέσως στις Κεντρικές Φυλακές.

ΠΗΓΗ : CyprusTimes

 

Send this to a friend