Home ΛΑΡΝΑΚΑ The Classic Barber Shop: Κουρείο στη Λάρνακα που προσφέρει και ΔΩΡΕΑΝ πρόγευμα στους πελάτες του και όχι μόνο… (pics)
The Classic Barber Shop: Κουρείο στη Λάρνακα που προσφέρει και ΔΩΡΕΑΝ πρόγευμα στους πελάτες του και όχι μόνο… (pics)

The Classic Barber Shop: Κουρείο στη Λάρνακα που προσφέρει και ΔΩΡΕΑΝ πρόγευμα στους πελάτες του και όχι μόνο… (pics)

Η συνήθεια που έγινε λατρεία στην καρδιά της Λάρνακας κάθε Σάββατο πρωί-πρωί. Εδώ και περίπου ένα χρόνο ο εκ των ιδιοκτητών του The Classic Barber Shop (κουρεύει παρέα με την παλιά καραβάνα τον κ.Καλλή πρόσφυγας από την κατεχόμενη Λύση)  Αντρέας Θεοδούλου προχώρησε σε μία απίστευτη κίνηση.

Αποφάσισε κάθε Σάββατο πρωί περίπου γύρω στις 08.00 να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ πρόγευμα το οποίο όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν είναι πολύ πλούσιο και παραδοσιακό.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι; Το μυαλό όλων μας θα πάει στους πελάτες του φυσικά. Δεν είναι έτσι όμως… Όποιος θέλει δικαιούται να καθίσει στο τραπέζι για να γευτεί με την υπόλοιπη σταθερή παρέα το ωραίο πρόγευμα.

Ακόμα και περαστικοί κάθονται, ενώ δεν μπορούσε να απουσιάσει και ο Δήμαρχος της πόλης μας Ανδρέας Βύρας ο οποίος δοκίμασε και αυτός το ωραίο πρόγευμα και έχει να λέει τα καλύτερα…

Φτιάξτε την εικόνα στο μυαλό σας συμπολίτες. Πρωί Σαββάτου, σε στενό μαγικό δρομάκι κοντά στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου να τρως παραδοσιακό και επιπέδου πρωινό. Και ότι σερβίρεται στο τραπεζάκι είναι σπιτίσιο…

Έτσι μεγάλωσαν οι παππούδες μας, οι γονείς μας και είναι καλό να τα θυμόμαστε. Εμείς η νέα γενιά γίναμε πολύ του English breakfast και της ξένης νοοτροπίας.

Αλλά ας επιστρέψουμε κάποτε στην ρημάδα την πραγματικότητα και θα την βρείτε κάθε Σάββατο στο The Classic Barber Shop…

Send this to a friend